2777
2789
عنوان

آیا رفتارهای شوهر خواهرم با خواهرم نگران کننده نبست

| مشاهده متن کامل بحث + 10196 بازدید | 175 پست
از دست تو خواهرت سرمو میکوبم به دیوار بابا طرف نامزده شوهر من تو نامزدی بعضی وقتا روزی دو ساعت دم در ...

به خدا ما هم سردرگم موندیم حتی از چشم خانوادم هم افتاده با کاراش ولی بیا بین خواهرم چه طرفداری میکنه ازش میخوایم ماکارونی بزاریم میگه ماکارونی چیه براش میزارید 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عزیز من مردی که به این راحتی با وجود زنش با دخترای دیگه حرف میزنه چجوری میتونه زنشو دوست داشته ب ...

نه فکرکنمدسوتفاهم شده باشه من درست تایپ نکردم گفتم پیام ها همه مال قبل ازدواج بوده و الان خواهرم ازش جز اون اسمی که تو رابطه اوایل برده خیانتی ندیده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
وقتی خودش دوسش داره ما چیکار میتونیم کنیم 

خودش داره اشتباه میکنه شما به عنوان خانوادش باید بگید نه و نه

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
همه این دخترا مال قبل ازدواج بوده الان با کسی رابطه نداره که

آهان پس اوکیه.

آنقدر زیبا عاشق او شده ای که آدم لذت می برد از این همه خیانت....روزی هم اینگونه عاشق من بودی...  
عزیزم این محاسن که گفتید جزو وظایفش،،،، متاسفم واسه هم جنسای خودم که انقدر خودشونو بی ارزش و بی پناه ...

قابل توجه استارتر👍

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

ببین این تاپیکت چ خوبه😆😆😆😆

حالا رسیدی بحرفام؟دیدی دقیقا زدم وسط خال. 

همه هم تو شوکن از حرفات.داماد گیرتون اومده حاضرید بمادرتون فحش ناموسی بده...کتک بزنه عیاشی کنه و هزار گند دیگه بعد میگید دوستش داره و طلا خریده !!!خونه هم میخره!!! 

فقط کامنتا خوندم مردم از خنده😆پیشنهاد میدم یبار دیگه مرورش کن

✌️🫂          درخواست دوستی ندید لطفا .با کمال احترام برای دوستان،نمیپذیرم🌹

چه خوشی دقیقا خدایی چرافکر میکنی همه بحث حسادت میکنن ایناهمش از کمبوده 

وقتی دنبال درست کردن بحثی خوب تعلیق میشی کل تایپک هات همینه خانمی کاربراروب جون هم میندازی بعدشم میکشی کنارهرچی هم میگن قفل کن نمیکنی