2777
2789
عنوان

ترس تشکیل نشدن قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 8249 بازدید | 26 پست

منم تا هفته ششم هيچ علائمى نداشتم، هفته ٨ قبلشو ديده شد، از هفته ٧ علائمم شروع شد وحشتناك حالت تهوع داشتم هرچى ميخوردم بالا ميارم، بعدش سوزش معده بالا آوردن درد قفسه سينه شروع شد اونقد بالا مياوردم كه گلوم زخم شده برد، هنوزم با اينكه نزديك ماه چهارمم ويارم تموم نشده حالم خيلى بده

منم تا هفته ششم هيچ علائمى نداشتم، هفته ٨ قبلشو ديده شد، از هفته ٧ علائمم شروع شد وحشتناك حالت تهوع ...

خیلی امیدوار شدم ممنون عزیزم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هفته پنج هستم

وقتی تیرمیکشه معنیش اینه که رحم میخواد بزرگتر بشه وجنین داره بزرگ میشه

ولی من یه سوال ازتو دارم میدونم  عنوان تاپیکت ترس از تشکیل نشدن قبل جنین هست ولی سوالم اینه که آیا پزشک به شما اینجور گفته که جنین قلبش تشکیل نشده ؟

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
وقتی تیرمیکشه معنیش اینه که رحم میخواد بزرگتر بشه وجنین داره بزرگ میشه  ولی من یه سوال ازتو دا ...

ن من دکتر نرفتم هنوز

منم استرس داشتم بچه ام بیماری قلبی داشته باشه، همین طورم شد😐😐😐  سابقه بیماری هم نداشتیم فق ...

اخی عزیزم...ایشالله امام رضا شفاش بده

اخه الان ضربان قلبش معلوم نیست ...تا هفته 7 باید صبر کنم

بله اطلاع دارم ولی اگه به یک متخصص زنان مراجعه کنید وتااخر تحت نظر باشید استرس کم تری خواهیدداشت

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اخه الان ضربان قلبش معلوم نیست ...تا هفته 7 باید صبر کنم

به هرچی که فکرکنی همون سرت میاد 

پس فعلاً بهش فکرنکن چون فعلاً برات اتفاقی نیوفتاده 

فقط سعی کن ازهمین حالا که توی هفته هفت هستی تحت نظر یه متخصص باشی 

غربالگری ها را هم برو به موقع 

دیگه استرس نداشته باش