2777
2789
عنوان

بدترین فحشی ک ب شوهرتون دادین چی بوده و چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 2494 بازدید | 75 پست

بگم قطع دسترسی میشم😲

ولی حقش بود خودش مجبورم کرد

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

بچه بد برو نمیخوام ببینمیت 😐 در همین حد میتونم بهش توهین کنم اگر بهش بگم بیشعور یه عمر باید معذرت خواهی کنم یعنی بگم بی ادب باید صد بار عذر خواهی کنم   

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فحش نمیدم چون اون وقتی عصبانی میشه انقد وحشتناکه که من سکوت میکنم وکه بعدا بیاد عذر خواهی😐وگرنه میزنه یه وسیله ای تو خونه میشکنه .باز کلی خرج خرابکاریها میشه

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

ماهزارتا فش خارمادر بهم دیگه میدیم ده دقیقه بعدش انگار نه انگار😁😁آخه جفتمون میدونیم از سر عصبانیت فش میدیم وبعدش شرمنده ایم به روی هم نمیاریم😁😁

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍
حالا ملکه ی شوهرتی و بینتون فحش کاریه😒

میدونی خیلی باهم خوبیم خیلی.ولی سرچیزای بیخود باورت نمیشه سر چیزای الکی باهم دوامون میشه ینی چیزای پیش پا افتاده.بدم ک دواشه ب بوترین شکل ممکن دوامیشه.سری اخر من رفتم ازخونه اومد دنبالم اونم دوا شروعش سر این بود ک گفتم لباساتو جم کن ننداز کف خونه من نوکرت نیستم جم گنم

ن میخام ببینم اینک شوهرم فحش میده عادیه تو مردا یا این فقط اینجوریه

اها نه خوب قطعا عادی نیست تمام ما فحش و هتاکی بلدیم اما مهم اینه تا چه میزان شخصیتمون درست شکل گرفته تا ازش استفاده نکنیم شما در برابرش سکوت کن و محل ترک کن چندبار که ببینه جوابشو نمیدی و بهش بی اهمیتی و بعد باهاش سرسنگینی امتیاز روانی توهین و تنبیه به دست نمیاره دیگه استفاده نمیکنه

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

شوهرم نیستا

یه بارم بهش گفتم سیکت ی ر بابا 

گفت یه بار دیگه تکرار کن با کی بودی

گفتم با خودم بودم😂😂😂🤣🤣😂😂

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
میدونی خیلی باهم خوبیم خیلی.ولی سرچیزای بیخود باورت نمیشه سر چیزای الکی باهم دوامون میشه ینی چیزای پ ...

خب لحن گفتنت بد بوده

من نوکرت نیستم جمله ی قشنگی نیست

مشکل همه ادما تو بحثاشون اینه که بلد نیستن حرف بزنن