2777
2789

خداییش خیلی فشار روی دوش مرداس  مخصوصا سربازی  کار درامد!

بسلامتی مردایی ک استرس کار و سربازی چهرشون تکیده کرده چه 20ساله چه 50ساله باشن

همه خانما در خوشبیانه ترین حالت نیازمند یک تکیه گاهند 

این پست اوج احترام من به یه غیر هم جنسم بود

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    

نمیدونم فانه یا نه.

ولی واقعا دلم برای این کارگرای نجیبی که صبح تاشب در حال تلاشن  خیلی هم ادم خوبی هستن دنبال یه لقمه نون واسه زنو بچشونن ولی هرچی میدواَن باز سر برج پول کم دارن 

خیلی میسوزه 

تو این تورم و گرونی....

خدا خودشکمک کنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا فکر میکنین ظلم نمیشه؟    

چرا نفقتونونمیدیم..مهریتونو نمیتونین بگیرین ...ننه ذلیل هم ماییم شمانیستین...احساس خودبرتربینی هم ماداریم مردااصلاااااااا و ابدااااااااااااااااااااا احساس خود برتربینی ندارن  

خدایی خیلی ظلم میبینین..دلم براتون کبابه کبااااااااب  

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
خداییش خیلی فشار روی دوش مرداس  مخصوصا سربازی  کار درامد! بسلامتی مردایی ک استرس کا ...

قشنگ بود.

خوبه مردم یاد بگیرن همه ادمی وجود داره و چیزیو به همه نسبت ندن.

همه یعنی ۱۰۰‎٪... اگه با همه سر موضوعی ارتباط برقرار کردی یا سوال پرسیدی اونوقت به همه نسبت بده ...
خداییش خیلی فشار روی دوش مرداس  مخصوصا سربازی  کار درامد! بسلامتی مردایی ک استرس کا ...

عزیز مردا یه سربازی میرن شاخ غول رو که نمیشکونن.

اتفاقا به نظر من خانمها بیشتر از مردا سختی میکشن تو زندگی. کاری به ظلمها و ناعدالتیهایی که بهشون میشه ندارم، ولی کدوم مرد درد زایمان رو کشیده؟ کدوم مرد تو اوج گرما خودش رو لای چند لایه لباس پوشونده؟ کدوم مرد هر ماه زجر میکشه؟ کدوم مرد باید حواسش به خندیدنش و روابطش باشه؟ کدوم مرد باید تا هوا تاریک نشده بیاد خونه تا مباد تو خیابون براش مزاحمت ایجاد کنن؟ کدوم مرد از دست زنش کتک میخوره؟کدوم مرد موقع طلاق در حقش اجحاف میشه و باید منتظر بمونه ببینه زن راضی میشه طلاقش بده یا نه؟ کدوم مردی صبح تا شب تو خونه تنها میمونه منتظر زنش؟ کدوم مردی صبح تا شب بک بچهاش سر و کله میزنه و مدام پی کارای بچه هاش هست؟

میبینی؟

اگر مردا برای یه سربازی رفتن و خارج از خونه کار کردن سختی میکشن، زنا همه عمرشون رو سختی و زجر میکشن

عزیز مردا یه سربازی میرن شاخ غول رو که نمیشکونن. اتفاقا به نظر من خانمها بیشتر از مردا سختی میکشن ت ...

عزیزم ...

در اینکه در حق خانما در سطح جامعه اجحاف شده شکی نیست 

اما  ان دلیل نیست از مردا خفاش شب بسازیم 

تو سرما و گرما  باید خرج دربیارن دلار بره بالا و پایین اینا باید خرج بدن در حالی ک رو حقوقشون تاثیری نداره این دلار فقط برا کارخونه دار و..خوب میشه و دست بقیه روز به روز تنگتر و فقیرتر

نمیدونی چ حسی تو چشمای یمرد وقتی شرمنده زن و بچه اش بشه برا اینکه نتوسنته خرجشون بده یا جایگاهشو بعنوان مرد خونه  ثابت کنه

شما از ی دختر 29 توقع خونه نداری ولی از ی پسر 29 ساله توقع داری همه چی داشته باشه از خودش

در کل روزگار غریبی ست نازنین

هرکدوم به نوبه خودشون سختی دارن

اگه شما مسلمان واقعی دیدی هیچ وقت از روی ظاهرش متوجه نمیشی چجور آدمیه.چون هیچ وقت برای ظاهر کاری رو انجام نمیده.پس تماما ریا و ظاهر فریبه.برای رسیدن به منافع مادی دارن این کارها رو انجام میدن.شما مومن واقعی رو نمیبینی ی جوری راه بره که همه بفهمن داره میره وضو بگیره نماز بخونه اما تا دلت بخواد کسایی رو میبینی که جار میزنن و به همه اعلام میکنن که ببین من نماز خونم...    
عزیزم ... در اینکه در حق خانما در سطح جامعه اجحاف شده شکی نیست  اما  ان دلیل نیست از مرد ...

دوست من ، به قول شما مردا صبح تا شب کار میکنن ولی ارزش حقوقشون به دلار بنده ، و باز هم کسی این وسط سختی نمیکشه جز زن که باید با اون در امد کم وسایل مورد نیاز خونه رو تهیه کنه و به بچه ها و خواسته هاشون رسیدگی کنه. بازم این وسط زنه که داره زجر میکشه. ناراحتی مرد هم نمیگم نیست ولی خیلی خیلی کمتر از زنه. نهایت کم اوردن مرد این وسط اینه که به زن میگه همینه که هست میخوای بخواه نمیخواه راه بازه برو . از این موردا خیلی خیلی تو همین سایت بوده