2777
2789
عنوان

مادرشوهر و خواهرشوهرم

416 بازدید | 35 پست

چطور تاپیک از مادرشوهر و خواهشر شوهرو خیانت همسر و خاستگاره همه میریزن تو تاپیک ولی یکی کمک میخواد هیچکس نیس جواب بده واقعا که! من فکر میکردم اینجا جای اختلات درمورد بارداریو این داستان هاست ولی بیشتر جای خاله زنک بازی واسه یه عده اس که یا پز بدن یا غیبت کنن خجالت آوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی تعداد ادمایی که میان و تاپیکا زیاده ادم بعضی وقتها نمیبیمه

وگرنه من خودم تموم بارداری هارو ج میدم اگه بلد باشم،چون درک میکنم شرایطو

ولی برای خودمم پیش اومده سوال داشتم کسی نیومده

خدایا شکرت هزاربار
من یکم پیش یه کمک خواستم فقط یک نفر حاضر شد کمک کنه!!!!!چرا اخه!

واقعا همينه من ديشب داشتم به همين فكر مي كردم،من ديشب سه تا تاپيك زدم در مورد نت مخابرات و كامپوزيت دندان و پرده زبرا فقط دو يا يه نَفَر منو راهنمايي كردن،حالا كافيه در مورد خيانت باشه،اكثر اوقاتم اون تاپيكاي خيانت سر كاريه

اخه درمورد خاهرشوهر مادرشوهر همه اطلاعات دارن اما بقیه موارد افراد کمی هستن😀

کاملا موافقم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خوب وقتي اطلاعي در مورد مسله اي نداشته باشيم چطور كمك كنيم

بيايم اطلاعات غلط بديم???

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.