2777
2789
عنوان

خانوما نگران شدم میشه بیاید😞

268 بازدید | 27 پست

دیشب یادم اومد که اوایل بارداریم ماه گرفتگی بود . و اون روز من رفتم بیرون و دستمم فک کنم رو شکمم گذاشتم حالا از دیشب تا حالا تو فکرشم  .چیکار کنم؟  ممکنه لک افتاده باشه رو بچه؟؟؟

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش  

بیخیال  بابا 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماه گرفتگی که هنوز نشده فردا شبه☺️

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره
ربطی نداره دخترخاله ام خودش ماه گرفتگی  داره وقتی باردار بود به عمد اینکار رو کرد ولی بچش اصلا ...

. تو سونو معلومه؟ اگه ماه گرفتگی داشته باشه؟

همه رویاهات به حقیقت میپیونده صبـــر داشته باش