2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگیم عالیه.شکر خدا کنار شوهرم احساس ارامش میکنم 

خواستم فقط بهتون بگم لطفا خواهشا اول صبح تاپیک های منفی رو مطالعه نکنید درد دل گوش ندید مگه تو خوشی های مردم بودید که تو غم هاشون خودتونو شریک میکنید .باور کنید درد دل تو زندگیتون تاثیر میزاره

آره موافقم

یه بنده خدایی همیشه بهم میگفت مغز آدم سطل آشغال نیست که همه چیزایی که به دردت نمیخوره رو بریزی توش.

گاهی وقتها بجای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده است !

دقیقا...من اصلاتاپیک های مادرشوهری وخیانت و..نمیخونم..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

من دارم یه گروه راه میندازم فقط مخصوص گفتن از خوشی پاکسازی دعا دسته جمعی حتی اگه بشه خانمای هر شهر باهم اشنا بشن حضوری برن پارک جایی کنار هم فقط از خوشی ها بگن کلی دور هم خوش بگذرونن اهنگ غمگین سریال های غمگین به گمک هم حذف کنیم .من معتقدم مادر شاد اولین شرط فرزند شاده

زندگیم عالیه.شکر خدا کنار شوهرم احساس ارامش میکنم  خواستم فقط بهتون بگم لطفا خواهشا اول صبح تا ...

شماااااعشقیننن

مرسی بخاطر نتپیک خوبتووووون .کاش هنوزم فعال باشین.

نینی دار شدین ؟

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی.