2777
2789

دیگه داره سه هفته میشه خستم کرده گاهی وقتام دعواش میکنم

وقتی خودشو خیس کرد بعدش میگه پی پی 

گاهی وقتام تو دسشویی جیش میکنع گاهی وقتام نه 

یک هفته

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 32 ماه گرفتم 2 روزم طول نکشید از همون اولم خودش رفت دستشویی شست و برگشت 

منم یبار 20ماه تلاش کرذم ولی دیدم چه کاریه هم خودم هم اونو ازار بدم

البته واقعا پوشک گرونه

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
وای چه خوب نی نی چند وقتش بود، ؟

دو سال و یک ماه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
فکرکردم میتونه خیلیا میگفتن ۲۰ ماهگی خوبه 

بچه ها از ۲۴ ماهگی میتونند مثانه رو کنترل کنند.

الان زوده.بهترین سن دو سال و یک ماهگی الی دو سال و سه ماهگیه.دعواش هم نکنید که بترسه.

Okمنم ببینم اگه نمیتونه همکاری کنه بندازم واسه بعد

اره 

این تجربه برلی بعدشم خ خوبه 

چون اون موقع یادش میاد 

الان نمیتونه همکاری کنه دست خودش نیس اما میفهمه شما ازش چی میخواید 

واسه همین خ بهش فشار میاد

اما در اینه که توانا تر میشه دیگه نمیخواد توضیح بدید چه کار بایدبکنه یه یاداوری کوچیک کافیه

اون موقع راهت میپذیره

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

من پسرمو 4 سالگی گرفتم مثل یه مرد نشستم باهاشحرف زدم دیگه برو دستشویی اونم قبول کرد نه دردسر و نه نجس شدن خونه .دخترمم الان دو سال و دو ماهشع سعی کردم بگی م خم.اری نکرد ول کردم گفتم بزار عقلس برسع بعد

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

من دو ماهه دارم تلاش میکنم الان در حموم رو باز میزارم 

پسرم خودش میره جیش میکنه. البته گاهی ام یادش میره.

اوایل اصلا همکاری نمیکرد الان دارم شاخ درمیارم

حتی موقع پی پی میاد دستمو میگیره که منو ببر فلان جا.

واقعا قطع امید کرده بودم ازش😂

پسر من دو سال و یک ماهشه.

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من