2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

268 بازدید | 11 پست

سلام دوستان.من دوران عقدهستم ی خواهرشوهردارم ک شوهرموخیلی دوس داره براش همه کارمبکنه ولی بامن اونطوری ک بایدنیست ولی بجاش ی دوست متاهل داره ک رفت وامدداریم بااون خیلی بهترازمنه این قضیه کلافم میکنه

عشقم💖تاابد عاشقتم مرد باوفای من💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیر اومدی نخواه زود برو 😁

عزیزم خب تازه واردی

شاید می خواد بشناسدت تا باهات بهترین رفتار رو داشته باشه و یه بار دست از پا خطا نکنه و از چشمت نیوفته 😊

رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
خب هنوز عقدی،طول میکشه تا مچ بشید ضمنا سعی کن هیییچوقت خانواده شوهرت و رفتاراشون برات جزگاولویتهات ...

چه حرف خوبی زدی

کاش من یکی بتونم بهش عمل کنم

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

اقا همه چیو بخودتون ربط ندین خواهشا.هر ادمی توزندگیش یکیو داره ک دلش میخاد بیشتر باهاش وقت بگذرونه.نمونش خود من ی دوست دارم ک با دنیاهم عوض نمیکنم اما جایگاه تموم ادمای زندگیم همچنان و بااحترام محفوظه

اوضاع مملکت جوریه که شب های جمعه اموات برای شادی ما فاتحه میخونن😶😶😶😶
خب هنوز عقدی،طول میکشه تا مچ بشید ضمنا سعی کن هیییچوقت خانواده شوهرت و رفتاراشون برات جزگاولویتهات ...

دوران نامزدی وعقدم5ساله خوب دوس دارم مثل بقیه باشا باهام

تاحالاپیش امده باهم تنهابودیم حرفی نمیزنه باهام.فقط کافیه دوستش بیاد انقدحرف میزنه از همه چی تعریف میکنه