2777
2789
عنوان

وزن جنین

426 بازدید | 12 پست

سلام وقتی توی هفته سی و سه بودم( یعنی سی و دو هفته و دو روز) سونو رفتم و بهم گفتن وزن جنین یک کیلو و هشتصد و سی گرمه. الان توی هفته سی و پنجم( سی و چهار هفته و شش روز) به نظرتون وزنش چقدر شده؟ تا لحظه ی تولد وزنش چقدر میشه؟

نمیدونم باید بگم وزنش بالای سه کیلو باشه یا نه!!! چون میگم زایمان راحتی داشته باشم😐 کسانی که وزن بچه شون سه کیلو و نیم به بالا بوده زایمان طبیعی راحتی داشتن؟ چندتا بخیه خوردین؟ به نظرتون زیر سه کیلو و نیم چقد بخیه میزنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی پانزده ساله بودم خواهر دوستم زایمان کرد وقتی برای عیادتش رفتم پاهاشو جدا از هم روی میز گذاشته بودن و چادر انداخته بودن روش.. بخیه زیاد خورده بود. این توی ذهن من مونده و استرس بهم میده!!

پسر من هفته 35 گفتن 2کیلو و نیمه

خب اگه طبق هفته ایی دویست گرم حدودا اضافه بشه. تا بدنیا اومدنش سونو و علم میگه (اگه پایان 39هفتگی بدنیا بیاد) سه کیلو و دویست گرم تقریبا پسرتون وزن میگیره. ولی تجربه و واقعیت چی میگه؟

بله بچه اولمه. نه میخوام سزارین اختیاری  کنم از طبیعی میترسم    

من ویزیت متخصص دادم تا سزارین شم ولی این اواخر گفت پنج میلیون تومن که برام زیاده. یکی از آشنایان هم بخاطر بریج بودن سزارین شد پرسیدم، گفت درد دارم و خیلی غر میزد(منم خیلی نازدونه ام مثل این خانم) ولی بودن توی مطب که روز چهارم سزارین بلندشده بود اومده بود بخیه شو نشون بده😐!!!! خلاصه که فعلا به زایمان اپیدورال فکر میکنم و امیدوارم بهش😜 هرچی خدا میخواد

برای منم هزینه ش زیاده بیمه تکمیلی هم نداریم     اما زایمان طبیعی برام کابوسه خیلی آستانه ...

پس روی اپیدورال یا زایمان در آب تحقیق و فکر کن. من خودم اپیدورال رو انتخاب کردم الهی که خوب پیش بره .چون دردش که تا چهارسانت که بی حسی بزنن میگن فاصله دار و قابل تحمله. و بعدم بی حسی کامل و هیچ چیز متوجه نمیشی. تا بچه میاد و شکم رو فشار میدن جفت خارج.میشه و بخیه اگه بزنن هیچی متوجه نمیشی. دقیقا مثل سزارین چندساعتی سوند داری. ولی حداقل مثل سزارین هفت لایه شکم رو پاره نمیکنن که مسلما مثل هر عمل شکمی بعدش درد خواهد داشت البته که گفتم به تحمل هرکس خیلی ربط داره و به نحوه عمل و مهارت دکتر..