2777
2789
من مادرشوهرم خیلی زجرم داده و بارها با همسرم دعوا داشتیم بخاطرش به کتک و دادگاه هم رسیده حتی کارمون. ...

خداجای حق نشسته منم خیلی زجرکشیدم واقعاآدمهای کثیفی هستن.خیلی اذیت شدم تاعمردارم فراموش نمیکنم بدی هاشونو.بتونمم به نحوعالی تلافی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداجای حق نشسته منم خیلی زجرکشیدم واقعاآدمهای کثیفی هستن.خیلی اذیت شدم تاعمردارم فراموش نمیکنم بدی ه ...

خوش به حالت من توان تلافی ندارم دلم میسوزه اون لحظه از خدا میترسم.مثلا همین دامادشون که الان فراریه مدتی خونه مادرشوهرم قایم شده بود ده بار خواستم ناشناس بزنگم به پلیس لوش بدم دلم نیومد دلم برا بچه هاش سوخت

با خدا باش پادشاهی کن👑👑👑بی خدا باش هر چه خواهی کن
بخداهیچکس خونه ی اونیکی نیست.من کارمندبانکم تک دخترم ازروزاول انقدرخوب بودم باهاش.خودش کم کم منوروان ...

بمیرم برا دلت . منم از دستش کشیدم بروشم اوردم میگه من با تو چیکار داشتم نمیتونستم ببینم همه باهات خوبن و ....  ولی بازم میگم ولش کن ارزششو نداره حرص بخورم براشون

خدایا شکرت
چقد دلت پره با روانت چكار كردن

دلم پرنیست داره میترکه.بخدای بالاسرم قسم ازدستشون ه لحظه آسایش نداشتم.بخدااگه حکم مرگشون دست من بودهمین الان مینوشتم.موقعی که منووزدگیموداغون میکردن ومیرفت مسافرت به خدامیگفتم خانوادگی برن زیره تریلی.ولی الان کاری باهاش کردم به مرزگدایی افتاده.ازهرکس وناکس پول میخواد.زنشم داره دق میکنه.دلم خنک شده آخیش .

ولی منوبه مرزجنون رسوندن.فقط بخاطره شوهرم میبینمشون وسلام میکنم وگرنه بتونم بخدامیکشمشون.یعنی نفرت دارم چشمم توچشمای خودش وخانواده اش بیافته.انقدرزجرم داده جیکم درنیومده.حرفهایی که زده تهمت هایی که زده بودبهم.خوب کمرشوشکستم.

باخداعهدکردم ورشکست بشه مغازه اش به فروش برسه.خودم برم مغازه اشوبخرم.بخداایناروباگریه مینویسم.منویه آدم دیوونه کردن فقط.هنوزبراش دارم صبرکنه.اگه مقصربودم نمیسوختم.چون مقصرنیستم حالشومیگیرم جواب کارشوبگیره

باخداعهدکردم ورشکست بشه مغازه اش به فروش برسه.خودم برم مغازه اشوبخرم.بخداایناروباگریه مینویسم.منویه ...

عزیزم‌برو پیش یه مشاور درکت میکنم ولی خودت داری زجر میکشی تاسف شدم   

خدایا شکرت