2777
2789
عنوان

کسی تا حالا مشکل هورمونی داشته؟

39916 بازدید | 39 پست

بچه ها 

من قاعدگی نا منظمی دارم از همون اولش تا الان حدودا ده ساله 

اصلا درست نشد 

مشکل پرمویی هم دارم 

دیروز رفتم دکتر زنان برگشته میگه شما فصلی یک بار هم قاعده بشی بسه 

برای چی میخوای منظم بشه؟

گفتم خب من مشکل پرمویی هم دارم

میگه خب چیکار کنم داری دیگه 

گفتم خب یه آزمایش هورمونی چیزی

گفت خب میخوای آزمایش بدی که به چی برسی؟؟؟  

گفتم شاید اختلال هورمونی دارم 

گفت خب با این شرایطت قطعا داری 

گفتم خب باید چیکار کنم 

گفت فقط لیزر       میگه مشکل هورمونی درمان نداره

ولی من خیلی جاها شنیدم و خوندم درمان داره 

و خوندم لیزر برای کسایی که مشکل هورمونی دارن جواب نمیده 

باید اول مشکل هورمونیشون درمان بشه 

الان له نظرتون من چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

عجب دکتری حتما درمان داره ولی یکم صبر نیخواد و مداومت تو خوردن دارو منم شنیدم قبل از لیزر بهتره اول مشکل هورمونی برطرف یا کنترل بشه

ما خط تمام نامه هامان کوفیست برای نی نی دار شدنم اگه میشه یه صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر وحشیه دیوانه زدنت مگه طبابت کنی چقددد صبور بودی!! معمولا با قرصای استروژن پروژسترون میشه سیکل رو مرتب کردی وکلا استروژن پروژسترون هورمونای زنونه اس که از ریزش مو پر مویی و جوشای هورمونی هم جلوگیری می کنه ضرری هم نداره بخور ببین جواب میگیری یا نه بعدم برو پیشه یه پزشک عاقل و سالم مشکلتو پیگیری کن 

عجب دکتری حتما درمان داره ولی یکم صبر نیخواد و مداومت تو خوردن دارو منم شنیدم قبل از لیزر بهتره اول ...

منم شنیدم درمان دارویی داره 

شنیده بودم 6 ماه تقریبا دوره درمان داره 

دلم به این خوش بود که درمان میشه مشکلم

ولی از دیروز تا حالا اعصابم خورده   

دکتر وحشیه دیوانه زدنت مگه طبابت کنی چقددد صبور بودی!! معمولا با قرصای استروژن پروژسترون میشه سیکل ر ...

برگشته میگه مگه ازدواج کردی 

گفتم نه 

میگه خب پس برای چی میخوای منظم باشه 

اونایی که میخوان باردار بشن بهتره تنظیم کنن 

اصلا مونده بودم چی بگم بهش  

منم شنیدم درمان دارویی داره  شنیده بودم 6 ماه تقریبا دوره درمان داره  دلم به این خوش بود ...

من خودمم این مشکل رو دارم پرموئی زیادی هم دارم رفتم پیش یه متخصص غدد گفت حتما درمان میشه یا حداقل میشه کنترلش کرد ولی چون الان میخوای باردار بشی فعلا دارو بهت نمیدم که تداخل دارویی نداشته باشه چون داروی که برای کنترل نوی زائد میدن تخمک رو ضعیف میکنه شما هم با یه متخصص خوب غدد مشورت کن و اصلا نگران نباش انشاالله حل میشه امیدت به خدا باشه دوستم

دم کرده رازیانه خوبه هرشب ی لیوان بخور 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
برگشته میگه مگه ازدواج کردی  گفتم نه  میگه خب پس برای چی میخوای منظم باشه  اونایی ...

مشکل هورمونی که قطعا داری اما خب طیف وسیعی از مشکلات هورمونی ممکنه باعث همچین مشکلی بشه مثلا کیست روی  هیپوفیز هم حتی ممکنه تا کیست تخمدان برو دمتخصص غدد ریشه ای پیگیری کن اما میگم دیگه قرصای هورمونی علی الحساب کارتو راه میندازه و لیزر هم خیلیییییی خوب جواب میده هر چند دوباره برمیگرده ولی حداقل یکی دو سال راحتی بعدشم یادآور بزنی کافیه

ولی کلا مشکل خاصی جزء پرمویی نداره ک اونم فک نکنم درست بشه من خواهرم اینطوری بود رفت لیزر کرد بهتر شد داروهاش خیلی بده حالت تهوع میاره خواهرم ی مدت خورد دگ قطع کرد بعد ازدواجشم راحت خداشکر بچه دار شد ومشکلی نداشت دکترت زیادم اشتباه نگفته

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
برگشته میگه مگه ازدواج کردی  گفتم نه  میگه خب پس برای چی میخوای منظم باشه  اونایی ...

متاسفانه وقتی مجرد بودم دکتر من هم همین رو گفت و من بهش گوش کردم و درمان نکردم که دکتر الانم نیگه اگه زودتر درمان میکردی دیگه مشکل باردار نشدن نداشتی هرچقدر سن بالا بره درمان مشکلتره خواهش میکنم حتما پیگیری کن نذار دچار مشکل من بشی

من خودمم این مشکل رو دارم پرموئی زیادی هم دارم رفتم پیش یه متخصص غدد گفت حتما درمان میشه یا حداقل می ...

باور میکنی این مشکل پرمویی من خیلی اعتماد به نفسمو آورده پایین 

جوری که اصلا به ازدواج فکر هم نمیکنم

مشکل من اینه آخه صورتم هم موهای ضخیم داره 

الان هم اصلا شرایط لیزر کردن رو ندارم 

باور میکنی این مشکل پرمویی من خیلی اعتماد به نفسمو آورده پایین  جوری که اصلا به ازدواج فکر هم ...

ی خورده سخت هست ولی نشدنی نیست خواهرمم روی چونه اش وبدنش موهای مشکی زخیم داشت الان ازدواج کرده وباشوهرش دراین باره هیچ مشکلی نداره 

متاسفانه وقتی مجرد بودم دکتر من هم همین رو گفت و من بهش گوش کردم و درمان نکردم که دکتر الانم نیگه اگ ...

یعنی شما هم قاعدگی نا منظم داشتی؟؟؟؟

الان برای بارداری مشکل داری؟؟؟؟؟؟؟

اول از همه دکترتون عوض کنید.

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....