الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بخاطر فامیل تصمیم اشتباه نگیر بذار تقویت بشی و اعصابت اروم بشه. ماهیچه گوسفند وجگر و ماهی و تخم مرغ ...
من وقتی بچم افتاد اصلا آرامش نداشتم الان نزدیک پریمه علائم مری و بارداری با هم قاطی شده امیدوار شدم حالم بهتر شده. ایتقدر دوران بارداری شاد بودم و امید به زندگی داشتم ک نگو. الان هیچی
من یک سقط هفته 16داشتم ...6ماه بعد دوباره حامله شدم این یکی قلبش زود واستاد هفته 6 که با قرص سقط کردم....الان دو ماه گذشته....اینبار دارم به خودم میرسم شاید که تکرار نشود
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.
برا سقطه. تیروئیدم مشکل نداشت. فامیل هم نیستیم سه تا فاکتور رو داده بررسی کنیم. یکیش فک کنم اینه که به جنین خون میرسه یا نه دو تای دیگه هم جلوی رشد رو میگیره میخواد ببینه نداشته باشم