2777
2789
عنوان

رقص گیسوان لیلی

415 بازدید | 29 پست

چرا اینجوری شد پس ؟؟؟؟؟😑😑😑😑😑

خوب عزیزم میتونستی از اول فکراتو میکردی بعد چندین نفرو دنبال خودت میکشیدی 

الان بعد از این همه مدت یادت افتاد میخوای کتاب چاپ کنی ؟؟؟ 

البته خودت صاحب اختیاری اما احساس میکنم به شعور من که خواننده ات بودم توهین شده 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اَی خِدا.

چرا انقدر تاپیک میزنین؟؟؟؟؟😤😕😤😕😤

حقیقت آیینه‌ای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکه‌ایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.

کی رقصیده؟؟خل شدم انقد تاپیک رقص گیسو دیدم😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اَی خِدا. چرا انقدر تاپیک میزنین؟؟؟؟؟😤😕😤😕😤

واقعا ؟؟؟ 

بقیه هم زدن ؟ 

ببخشید من ندیدم چون تو این ساعت که همه کارهامو کردم تازه میرم سراغ خوندنش که متوجه شدم کل داستانشو پاک کرده 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

وای...شما تا اخر تو کانالش بودین؟

من اول ب شوق دوستان و تعریفات وارد شدم...بعد دیدم چقدر مزخرفه و خیلی ب رمانهای دون پایه شباهت داره لفت دادم...تا اونجا بودم ک یک کلفت تو خونه شون میاد

من سبد میبافم.سبدای سیسمونی و خونه. اگه خاستین...

منم تا یه مدت خواننده اش بودم ولی وافعا" یه جاهاییش به نظرم تخیلی بود و اصلا" با عقل جور در نمیومد بخاطر همین ادامه ندادم ، و با شما هم موافقم که کارشون اصلا" درست نبود

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   
کی رقصیده؟؟خل شدم انقد تاپیک رقص گیسو دیدم😂😂😂

عمه ی من . 

عمه لیلی

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بابا اینقد براش تاپیک نرنین حالا فکر می کنه خبریه اینقد از این داستانها خیالی زیاده من که عشق داستانم خوشم نیومد خیلی دیگه یه جاهایی خیالی بود

این چنین زیر وزبر عالم نمی ماند مدام،می نشاند چرخ هر کس را به جای خویشتن