2777
2789
عنوان

کساییکه سقط داشتید میشه بیاین!!

188 بازدید | 15 پست

سلام دوستان گلم

اول از همه ممنونم که اومدید

بعد دو تا سوال داشتم

تا چند روز بعد سقط خون ریزی طبیعیه؟ من هفته پیش سه شنبه سقط کردم و از چهارشنبه خون ریزیم در حد روز سوم پریودی هست تا الان و اصلا کمتر نشده

سونو هم رفتم گفت بقایا نداری

و سوال بعد الان با توجه به اینکه بقایا ندارم چیزهایی مثل گل گاو زبون و آویشن و زعفرون که قاعده آور هستن بخورم بهتره یا نه؟ از نظر این میگم که خون ریزیم زودتر تموم بشه

و در آخر بازم ممنونم که برام وقت میذارید و اگه دوست داشتید یه صلوات مهمونم کنید تا خدا دوباره بهم یه نی نی صحیح و سالم و صالح بده 

عزیزم وقتی بقایا نداری یعنی چیز محرک ک ب خونریزی بندازتم نباید بخوری   خونریزیتم خود ب خود چند روز دیگ تمومه    انشالله خدا ی نی نی صحیح و سالم میده منم قبل این بارداری سقط داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو گیاهی خوبه بخورید تا زودتر پاک بشید 

سقط هم مثه زایمان هیج فرقی نمیکنه یه زایمان ناقص بقول دکترا شاید تا 10یا 15 روز لک داشته باشید باید مثه نوقع زایمان عنل کتید هیچ فرقی نمیکته 

کاجی بخورید. چیزای تقویتی 

نه دیگه برو اب نشاسته بخور خونت قطع شه گرمی نخور بدتر خون میاد 

ایشالله به حق امام رضا یه نی نی دیگه بیاد تو.دلت 🙏🙏🙏🙏😍😃

خدایا مرسی که پسرمو سالم بهم دادی❤️💖❤️💖💋😍💋😍💋💐💋💐💋💐
اصن گرمی جات نخور فعلا خونریزی داری طبیعیه

ممنونم عزیزم

من برات ۱۴ تا صلوات فرستادم

انشالله که زودی مامان میشی

یعنی شیر موز و اینا هم نخورم؟ آخه بعضی ها میگن برای تقویت شدن بخور

دارو گیاهی خوبه بخورید تا زودتر پاک بشید  سقط هم مثه زایمان هیج فرقی نمیکنه یه زایمان ناقص بقو ...

وای اونجوری که خیلی بده

من سر زایمان اولم ۵۰ روز خون ریزی داشتم!!!!

وای اونجوری که خیلی بده من سر زایمان اولم ۵۰ روز خون ریزی داشتم!!!!

خو اینم زایمان منم سر سقط دوم اینجوری بودم دکتر ال دی داد پاک شدم دیگه کمرم شل شده بود نمیتونستم تکدن بخورم