2777
2789
عنوان

هر کی میخواد لاغر بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 155141 بازدید | 4984 پست
بارانا جون شمارم برات میل کردم ادم کنی ممنون
نمیدانم کدام درد بزرگتر است .... دردی که آن را بی پرده تحمل میکنی ... یا دردی که ... به خاطر ناراحت نکردن کسی که دوستش داری ... توی دلت میریزی و تاب می آوری...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان دوشنبه هر هفته وزن کشی داریم، بعد از بیدار شدن و نیم ساعت بعد از دستشویی رفتن برید روی وزنه، اون میشه وزن واحدتون . فکر کنم هفته ای یه بار گزارش وزن بدیم انگیزه مون بالاتر میره . اگه رژیم و ورزش رو در طول هفته ی رعایت کرده باشین انتظار میره هفته ای نیم تا یک کیلو کم کنید . در طول رژیم حداقل روزانه 8 لیوان آب بخورید . ورزش و پیاده روی هم یادتون نره .
سلام دوستان، منم باهاتون هستم تنها جایی که انگیزه میگیرم همین نی نی سایته که قبلا هم تو یکی تایپیکها تو سه ماه 12 کیلو کم کردم که متاسفانه اون تایپیک تعطیل شد منم بی انگیزه شدم 7کیلوش برگشت
.   
بچه ها من لیست رو صفحه ی اول میزنم ، فرصت کنم یه جدول هم درست میکنم. امیدوارم در کنار هم به وزن ایده آل برسیم. روزانه بیاین گزارش بدین ، این خیلی انگیزه میده بهمون .