2777
2789

سلام

اولش خیلی بهم برخورد چون واقعا مسخرمون کردید و اینهمه وقت از چندین هفته پیش ما گذاشتیم و خواننده ثابت داستان شما بودیم الان پیام گذاشتید وسط داستان که ادامشو میخواید پولی کنید و با اینکه آمار گرفتین که چاپ کنید یا تو کانال بذارید و همه گفتن بهتره تو کانال باشه بازم به حرف خواننده ها بی اعتنایی کردید حقیقتا کار شما انسان دوستانه نیست و شدیدا انتقاد میکنم ( حداقل بخاطر خواننده هایی که اینهمه وقت گذاشتن نصفه نیمه نمیذاشتین!!!!!!!!)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم همش ساخته ذهنش بود عمه وجود خارجی نداشت. ولی یجای داستان اشاره کرد شوهرخدابیامرزتون میرعلی فک کنم اخرش با دکترش ک میرفت پیشش اززواج میکنه

من قرار بود یه (بوس) کوچولو باشم, ولی بابام اصرار کرد 😊👼

تا جاييكه من متوجه شدم اون خانوم ميخواد داستانشو چاپ كنه واسه همين اول مردم رو تشويق كرد تا داستان رو بخونن نقشه داشت واسشون براي اينكه دلشون رو بچزونن و داستان رو بخوان باقيش رو حتما بخونن تا بعد چاپ فروش بره و هر كي نصفه خونده وقتي كتابش رو ديد زود بخره و باقي داستان رو بخونه......... حقه بازي يعني همين كلك بازي يعني همين😐😐😐😐😐 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1895854/بچه-های-داستان-عمه-لیلی?postId=63302359 بر ...

خیلی داستان مزخرفی بود!!!!

کاملا معلوم شد ساخته ذهن استارتر هست !!داخل کانالش گفته بود یه دختر و پسر داره ..الان نوشته دوتا پسر و...کلن با داستان کانال فرق داشت !!!

خدا همه رو شفا بده الخصوص آدمای بیکار رو..!!!!!

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت
تا جاييكه من متوجه شدم اون خانوم ميخواد داستانشو چاپ كنه واسه همين اول مردم رو تشويق كرد تا داستان ر ...

این داستان ک تو ذهن من ثبت شد ب بدترین و مزخرف ترین داستان یا رمان آبکی !!

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت
خیلی داستان مزخرفی بود!!!! کاملا معلوم شد ساخته ذهن استارتر هست !!داخل کانالش گفته بود یه دختر و پس ...

آره الان هم اومد با یه کاربری جدید توی یه تاپیک دیگه از توهماتش دفاع میکرد بنده خدا

اومده اینجا اسمش کرده ترگلی۱۳

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1950751/دنبال-کننده-های-داستان-عمه-لیلی-بیاین