اولش خیلی بهم برخورد چون واقعا مسخرمون کردید و اینهمه وقت از چندین هفته پیش ما گذاشتیم و خواننده ثابت داستان شما بودیم الان پیام گذاشتید وسط داستان که ادامشو میخواید پولی کنید و با اینکه آمار گرفتین که چاپ کنید یا تو کانال بذارید و همه گفتن بهتره تو کانال باشه بازم به حرف خواننده ها بی اعتنایی کردید حقیقتا کار شما انسان دوستانه نیست و شدیدا انتقاد میکنم ( حداقل بخاطر خواننده هایی که اینهمه وقت گذاشتن نصفه نیمه نمیذاشتین!!!!!!!!)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا جاييكه من متوجه شدم اون خانوم ميخواد داستانشو چاپ كنه واسه همين اول مردم رو تشويق كرد تا داستان رو بخونن نقشه داشت واسشون براي اينكه دلشون رو بچزونن و داستان رو بخوان باقيش رو حتما بخونن تا بعد چاپ فروش بره و هر كي نصفه خونده وقتي كتابش رو ديد زود بخره و باقي داستان رو بخونه......... حقه بازي يعني همين كلك بازي يعني همين😐😐😐😐😐
کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان