2777
2789

سلام دوستای گلم من ۲۷تیربا زایمان سزدخترمو بذنیاآوردم دخترم ازاون روزتاالان ب بهانه انسداد روده نسبی بستری ان آی سی یو شده😭فقط ازتون التماس میکنم دعاکنید بچه م مشکلی نداشته باشه وهمین یکی دوروز مرخص شه بخدا دیگه طاقتم طاق شده...نمیتونم تحمل کنم بخدابااین شکم ازروز دوم عملم دیگه بلندشدم ازجام تروخدابهم یه ختم مجرب یه دعای مجرب که بتونم بااین وضعیتمم انجام بدم بگید....شماهم برادخترم دعاکنیدمطمينم خدابه حرف یه کدوممون گوش میکنه بالاخره😭😭😭التماس دعادارم ازتک تکتون😭🙏🙏🙏

خدا شفا بده

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😭

خدایا نیم نگاهی

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

قربونت برم توکلت بخدا باشه. من تو این سایت با نذر علی آقای شهید آشنا شدم. به نیتش نذر کن براش سیب خیرات کنی براش سوره یاسین بخونی و براش صلوات بفرسی. بخدا جواب میده من خودم جواب گرفتم یه ماه نشده بخدا

درکت میکنم 

این روز ها و یختی ها رو بعنوان یه خاله پا به پای خواهرام کشیدم ...

خدا کمکت کنه بحق امام رضا ع 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
گلم عملش نکردن؟

نه میگن کیس جراحی نیست وحتی ازمایع دور نخاع هم گرفتن گفتن شاید عفونت مغزی باشه اون هم جواب اولیه ش اومدوشکرخداهمه چی نرمال وعالی بود فقط مونده جواب کشتش که فرداقراره جواب بدن بهمون .سونوهاشم میگن نرمال بوده انگارفردابهمون میگن چشه.دخترم بیمارستان اکبر مشهدبستریه

سلام شما ساکن کجایین؟ مدفوع نکرده هنوز؟

والا من رویه شب ازساعت نه شب تا شش صبح بردن ک شیربدم بهش خودم سه بارمدفوعش رو عوض کردم....شهرستانی هستم ولی بیمارستان اکبرمشهدبستریه