2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این هیکل؟؟😍😍😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 4104 بازدید | 168 پست
مال من برجسته تره😍 مال خواهرشوهر بزرگم عرضش زیاده اون سه تای دیگه هم متوسط برجسته ان کلا هممون ا ...

من خودم از چربی بدم میاد.باس خوش فرم باشه😎

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا شوهربدبخت هوس كنه يدونه بزنه به با. سن زنش خوبه دستش بخوره به استخون بشكنه خوبيش همينه بزنه دوتا گلابيا بلرزونن ذوق مرگ بشه 😂😂 من برم تا اعدامم نكردن

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
😂😂😂😂الان ميگم بياد بخورتت از اون عمه هاس

هه منو از چی میترسونی

دوتا عمع دارم عین هند جگرخوار

یکیشون صورتش عین کشمش چلوسیده ولی دهن باز میکنه عین افعی دوسر 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

من خودم از چربی بدم میاد.باس خوش فرم باشه😎

آره دیگه شل و ول و دنبه زشته😝😝

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
حالا شوهربدبخت هوس كنه يدونه بزنه به با. سن زنش خوبه دستش بخوره به استخون بشكنه خوبيش همينه بزنه دوت ...

😂😂😂😂ایول داری.

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
هه منو از چی میترسونی دوتا عمع دارم عین هند جگرخوار یکیشون صورتش عین کشمش چلوسیده ولی دهن باز میکن ...

اوه اوه😂😂😂😂برم عممه پهن بگيرم پس😂😂😂😂😂

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶