2777
2789

الان دارم از بیرون میام..ی ماه دیگخ عروسیمه...همسرم مال ی شهر دیگست اونجا داره مقدمات ازدواج و خونه رو راست و ریست میكنه وقت نداره در حد چن ثانیع باهم حرف بزنیم...بیشتر كارا رو خودم انجام دادم رانندگی میكنم و تنهایی كل شهرو گز كردم...دنبال كارای خیاطیم...دنبال خریدام..خونواده همسرم كارت دادن همه چیز افتاده رو دوش خودم...لباسامو كلا بردم پیش دوتا خیاط..امشب یكی از خیاطا لباس اونیكی رو دید گفت چرا اینجاش اینجوریه؟؟خودت گفتی اینجوری میخوام؟؟منم لباستو همینطوری مدل بدم؟؟...برق از چشام پررررید😨...خودم ندیده بودم چطور گندی زده اونیكی خیاطم..همه لباسامو دوخته بوده و گفته فردا شب بیا تحویل بگیر...بهش زنگ زدمو قضیه رو گفتم...گفت هزینه دو برابر میگیرم چون باید لباسرو كلا باز كنم منم آروم گفتم خب من ك نگفتم اینكارو بكن شما از خودت رفتی اینكارو انجام دادی اگ من گفته بودم ی چیزی..اونم گفت خب اگ غیر از این میكردم سینت یكم پیدا میشد...بعد یهو عصباااانی ك كدوم بیشعوری گفته این حرفو ازكار من ایراد گرفته...درحالیكه اولین باره ك میبینم كسی لباسو اینطور گند بزنه...فقط ی ساعت بد و بیراه میگفت...آخرم گفت باش بیار همرو درست میكنم ولی این دفعه دیگه نگی فلان و فلان ك اصلا گوش نمیكنم...😭😭😭...نمیدونم قراره لباسامو چ گندی بزنه حالاكه این حرف پیش اومده...فردا معلوم میشه...خیلی میترسم...١١تا لباس...كم نیست ك...اونهمه هزینه پارچه گرون قیمت...هزینه خود خیاط...از اینور رفتم یجا چنتا آشنا اومدن میگن والا ما نشناختیمت اگ با مادرت نبودی...چقد لاااغر شدی...چرا انقد سیاه شدی😭😭😭...زنگ زدم نامزدم اصلا وقت نداشت ی ثانیه حرف بزنه...شما بگین من چیكاركنم...مشغولیت فكری امونمو بریده...نمیدونم ب فكر خودمو زیباییم باشم...ب فكر وضع زندگی و مشكلات اقتصادیم باشم...دیگه روانی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد هزینه 

چقد کار تراشی کردی برای خودت

اصلا مخالف این همه خرجو بریز بپاشم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

آماده میخریدی گلم چرا به خودت زحمت میدی آماده که خیلی بهتره

تو زیباترین اتفاق زندگیمی🦋مامان ریحانه وهانیه  ❤❤    طاهره : اره،بعضی چیزا گفتنشون فایده نداره------------ در شب کوچک من ،افسوس باد با برگ درختان میعادی دارد ♡در شب کوچک من دلهره ویرانیست♡گوش کن وزش ظلمت را میشنوی ؟من غریبانه به این خوشبختی مینگرم ♡لحظه ای وپس از آن هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد وزمین دارد باز میماند از چرخش♡پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من وتوست ♡ای سراپایت سبز دستهایت را چون خاطره ای سوزان در دستهای عاشق من بگذار ولبانت را چون حسی گرم از هستی به نوازشهای لبهای عاشق من بسپار ♡♡♡♡♡♡♡♡♡باد مارا خواهدبرد..... من یه اذر ماهی پر از احساسم خیلی زیاد💎💎

من اگه جات بودم دهن خیاط رو جر میدادم،ن اینکه با احترام باهاش بحرفم.

گند زده ب لباست،وظیفشه درستش کنه.

درباره فامیلا هم اصلا برات مهم نباشه،خب قبل از مراسمه و قطعا استرس داری،تااااازه لاغر بشی ک خوبه،لباسات تو تنت قشنگتر میشینه😊

۳۵هفتگی اومدم بغل مامانم،چون پسر عجولی هستم و دوس داشتم زودتر مامانمو ببینم😊

سیاهیت با میکاپ حل میشه به فکر این باش لاغر نشی چون صورتت افت میکنه بعدشم 11 تا لباس برا چیه ساقدوشات؟ چرا لباس اماده نگرفتی از مزون؟ خودت کاراتو برا خودت سخت کردی عزیزم بعدشم باید جلوتر یه سری کاراتو انجام میدادی حالا چه تاریخی هس عروسیت؟