2777
2789
عنوان

سقط در هفته چهارم

| مشاهده متن کامل بحث + 21260 بازدید | 20 پست
من هفته سوم آزمایش دادم گفت جوابت مثبته و اونموقع بتامو زده بود بالای ۲۰۰, عدد خاصی نشون نداده بود

بعد چند روز خونریزی کردی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ روز بعدش خونریزی کردم... 

همون بوده عزیزم اصلا نگران نباش در مورد سقط شیمیایی سرچ کن و اطلاعات بگیر میفهمی من چی میگم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من برای بار دوم 😭🥺🤕😔😔😔( اولی هفته پنج که قلب تشکیل نشده بود) دومی هم هفته چهار و پنج روز لک بینی و خونریزی شدید منجر به سقط داشتم همین چند روزه ( حتی امرجنسی هم رفتم  هر دو بار اما هیچ کاری نمیکنن باید هفت هفته رو رد کرده باشی و قلب و ساک بارداری یا جنین رو ببینن تا بهت دارو بدن)و قرار هست جمعه صبح با دکترم ویزیت تلفنی داشته باشم … حتما اگر دلیلش رو گفت ( موکول نکرد به آزمایش‌های بیشتر) بهم پیام بده برات بگم

البته بدن با بدن فرق داره 🙏❤️موفق باشید

من ۳ هفته که بودم فهمیدم باردارمچون زود آزمایش دادم

عزیزم وقتی ازمایش دادی بتات چند بود؟

برا منم عین شما پیش اومد

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …