2777
2789
عنوان

سقط در هفته چهارم

21260 بازدید | 20 پست

سلام دوستان... من هفته چهارم بارداریم لک شدم و بعدش خونریزی شدید... دکترم سونو اضطراری نوشت برام و متاسفانه سقط شده بود... خیلی ناراحتم چون اولین بارداریم بود... دکتر گفت نباید دنبال علت بگردی... ولی شما میتونید طبق تجربه هاتون بگین علتش چی بوده؟ من تو این چند هفته کوتاه کمر درد خیلی زیادی داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مث من منم کمر درد داشتم واس من ۵ هفته بود ک نمیدونستم باردارم رفتم پیاده روی و خونریزی کردم و سقط شد اگ الان بود ۵ ماهه میشد خدا لعنتم کنه دلم نی نی میخوادد😭😭

برای سلامتی پدر مادرم یه صلوات میفرستی(اللهم صل علی محمد و آل محمد)
مث من منم کمر درد داشتم واس من ۵ هفته بود ک نمیدونستم باردارم رفتم پیاده روی و خونریزی کردم و سقط شد ...

منم خیلی خودمو سرزنش کردم که چرا اصلا مراقبت نکردم از خودم... حتی شب قبلش عروسی داشتیم و رقصیدم 

سقط هفته چهار سقط حساب نمیشه حتی کیسه هم تشکیل نشده به اصطلاح میگن بارداری شیمیایی چیز مهمی نیس 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم خیلی خودمو سرزنش کردم که چرا اصلا مراقبت نکردم از خودم... حتی شب قبلش عروسی داشتیم و رقصیدم  ...

کلا اولاش باید رعایت کنی

ولی بچه الکی سقط نمیشه

انقد هستن ناخواسته باردار میشن هزار یک جور بلا میارن که بچه بیوفته ولی نمیوفته

اصلا ربطی به سوار متور شدن و اینا نداره کلا بخواد بیفته استراحتم بکنی میفته مثه خودم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بارداری شیمیایی چیه؟؟

فقط هورمون بارداری ترشح میشه ولی لانه گرینی اتفاق نمی افته بدلیل بی کیفیت بودن تخمک یا اسپرم یا هزار تا دلیل دیگه و پریود میشی همین اصلا سقطی درکار نیس منم خیلی توهم سقط زدم ولی دکتر قشنگ برام توضیح داد بتات چند بود 

فقط هورمون بارداری ترشح میشه ولی لانه گرینی اتفاق نمی افته بدلیل بی کیفیت بودن تخمک یا اسپرم یا هزار ...

من هفته سوم آزمایش دادم گفت جوابت مثبته و اونموقع بتامو زده بود بالای ۲۰۰, عدد خاصی نشون نداده بود