2777
2789

معده م خیلی وقته مشکل پیدا کرده دکتر هام نمیفهمن از چیه میخوام برم دنبال طب سنتی کسی جایی رو میشناسه که نتیجه م گرفته باشه

لطفا کمک کنید 😢😢😢😢😢😢😢

عرق زنیان بخور بعد از هر وعده غذا یه ته لیوان بریز روشم آب بریز بخور شوهر من هیچی نمیتونست بخوره حتی رفت آندوسکوپی ولی اصلا انگار نه انگار بعد خوردن این عرق دیگه خداروشکر همه چی میخوره

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عرق زنیان بخور بعد از هر وعده غذا یه ته لیوان بریز روشم آب بریز بخور شوهر من هیچی نمیتونست بخوره حتی ...

با چیزایی که تو گوگل پیدا کردم فکر میکنم مشکلم زیادی صفرا باشه صبح ها زردآب بالا میارم و سردردای مداوم و شدید دارم میخوام کسی باشه که درست حسابی بفهمه مشکلم چیه و راه درمان بده واقعا دیگه نمیکشم

با چیزایی که تو گوگل پیدا کردم فکر میکنم مشکلم زیادی صفرا باشه صبح ها زردآب بالا میارم و سردردای مدا ...

آزدگان یه مرکز طب سنتی هست دکتراش عااالیه برو اونجا

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼

من پیش این رفتم خوب بود 

🌟بهترین های طب سنتی اسلامی ایرانی . 🌟
جهت تعیین وقت و برگزاری جلسات سخنرانی فقط از طریق پیامک و یا ارتباط با ادمین تماس حاصل نمایید.
🌿09364822930🌿

ادمین گروه جهت سفارش داروها
@Taaseman3

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن