2777
2789
عنوان

بی حوصله ام

166 بازدید | 26 پست

خانما رابطم با شوهرم سرده از همه لحاظ

از همه بدتر وابستگی شدیدش به مادرش 

حتی دیگه الانم حس میکنم حوصله همو نداریم زیاد

دیگه از دعوا هامونم دوتامون خسته ایم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط به خاطر بیشعور نفهم مامانش یه زن ۵۲ ساله اس انگاربچه ۲ ماهس نه عقلی نه شعوری نه فهمی فقط خودشو ز ...

خونواده شوهرم زن سالاریه 

پدرشون نقش هیچی نداره فقط مادرشووووووون 

اگه من زنگ نزنم بهش بچه هاش ماهی یبارم زنگ نمیزنن بهش 

روزی چندین بار با مادرش تلفنی حرف میزنن از همه چی خونه مون و خونواده منم سوال میپرسه!!!!! مثلا مامان من شام رفتیم اونجا چی گذاشته ؟؟؟

فقط به خاطر بیشعور نفهم مامانش یه زن ۵۲ ساله اس انگاربچه ۲ ماهس نه عقلی نه شعوری نه فهمی فقط خودشو ز ...

مادرشوهر نفهم منم میگه مغازه رو ببند بیا با بابات برو باغ.خدایا یعنی مغزم داره سوت میکشه.امروز خودمو زدم ب مریضی نرفت فردارو چیکار کنم

خونواده شوهرم زن سالاریه  پدرشون نقش هیچی نداره فقط مادرشووووووون  اگه من زنگ نزنم به ...

مادرشوهر منم اونجوریع .شوهرمم ازسیر تا پیاز میگه.پیش من نمسگه اسم بچه هاتو چی میزاری ازشوهرم میپرسع و میگه من اون اسم هارو دوست ندارم.انگار با اونه

دقیقا.خودش کافی نیس ۳ تادخترای دیگه شم باید ما براشون نون بخریم برا بچه هاشون مای بی بی شیر به مدرسه ببریمشون دکتر وفقط تفریح زیارت.فقط موقع خواب باشوهرجان بخوابن

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚
مادرشوهر نفهم منم میگه مغازه رو ببند بیا با بابات برو باغ.خدایا یعنی مغزم داره سوت میکشه.امروز خودمو ...

وااااای خدایا 

اتفاقا خونوادش تو روستان 

جاریم باش زندگی میکنه به کل شده ادم و ینده مطیع اونا 

توقع داشتن ماهم بریم اونجا

هی هم میگن خونه تونو بیارین اونجا با پولتون میتونین ی دو طبقه بگیرید!!!!!!

دقیقا.خودش کافی نیس ۳ تادخترای دیگه شم باید ما براشون نون بخریم برا بچه هاشون مای بی بی شیر به مدرسه ...

وای دقیقاااااا

حالا مامیریم هفته ای میمونیم خونشون جامونو میندازه پیش خودشون . 

وای دقیقاااااا حالا مامیریم هفته ای میمونیم خونشون جامونو میندازه پیش خودشون . 

داره اون قدر راه میره تواعصابم شوهرم اوایل به حرفم گوش میداد ولی الان نه.چون دعوا راه میندازه

دعام کنیدمامان شم 😚😚😚