2777
2789
عنوان

باردار بیاین ی سوال دارم تازه مامان شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 45 پست

استارتر شرایط خودنو بسنج 

من که نظرم اینه از اول تحت نظر دکتر متخصص باشی بهتره

بهداشتیا علمشون کمه و ممکنه چیزی بگن نگرانت کنن

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
من نداشتم و مشکلی نبود

اغراق میکنی اینجا اینطور نیس پرونده نداشته باشی واکسن بچتو نمیزنن باید بری تو همون بهداشتی که واسه بارداریت تحت نظر بودی 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشت قبل بارداریم پرونده دارم فقط باید اعلام.کنم که باردار شدم

عزیزم از من میشنویی پاستا سونوی قلب که رفتی بعد سونوتو ببر پیش دگترت چون الان بری هیچ کاری برات نمیکنه جز فولیک اسید 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
اغراق میکنی اینجا اینطور نیس پرونده نداشته باشی واکسن بچتو نمیزنن باید بری تو همون بهداشتی که واسه ب ...

عزیزم اطراف ما هیج مرکز بهداشتی نیس

من کارامو همرو زیر نظر متخصص انجام دادم مشکلی هم نبود

اصلا اطرافیان من چیزی به نام لهداشت نمیشناسنم اصلا مرکزی ندیدن به این اسم

وای چه زیبا خوشبخالت برامنم دعاکن امروز موعدمه شماهم تنبلی داشتی وه یک سال طول کشید

ن من مثلا میخواستم اقدام کنم و رفتم دکتر زنان گفتم پنج ماه دیگه میخوام اقدام.کنم گفت از الان اسیدفولیک بخور بعد پنج ماه هم که تموم شد هربار ی چیزی شد که ما دوره تخمک.گذاری پیش هم نبودیم فقط دوبار بودیم که بار اولش پریودم یک هفته جلو افتاد و بار دوم باردار شدم

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
ن من مثلا میخواستم اقدام کنم و رفتم دکتر زنان گفتم پنج ماه دیگه میخوام اقدام.کنم گفت از الان اسیدفول ...

اوکی پس واقعاخوشبحالت خخخ 

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
اوکی پس واقعاخوشبحالت خخخ 

ایشالله شما هم خدا براتون بهترین فرصت رو در نظر گرفته ...شک.نکن اون برات بهترینارو میخواد ..بزودی جوابتو میده

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
ایشالله شما هم خدا براتون بهترین فرصت رو در نظر گرفته ...شک.نکن اون برات بهترینارو میخواد ..بزودی جو ...

ممنونم ازدعای شما

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
عزیزم اونارو با کشت ادرار میگیرن باهم میگیرن نیاز نیس که دکتر جدا بنویسع از بین هفته هشت تا ده هم هس ...

سلام ببخشید من نه هفته ام قراره تو ده هفته برم پیش دکترم تا الان هیچ ازمایشی چرا برام ننوشته پس؟

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97
سلام ببخشید من نه هفته ام قراره تو ده هفته برم پیش دکترم تا الان هیچ ازمایشی چرا برام ننوشته پس؟

میگم که دکترا نمینویسن گلم باید بری مرکز بهداشت دکترا خیلی سهل انگارن منم الان تحت نظر دکترم ولی هیچ ازمایشی برام ننوشته ولی وقتی رفتم بهداشت که تشکیل پرونده بدم یه برگه بهم داد که برم این ازمایشاتو بدم اما دکترم هیچی نگفته بود دکترا زیاد تحویل نمیگیرن و سهل انگارن یا باید یاداوری کنی یام به ضررت میشه 

میگم که دکترا نمینویسن گلم باید بری مرکز بهداشت دکترا خیلی سهل انگارن منم الان تحت نظر دکترم ول ...

اینسری میرم پیشش اکه از ازمایش چیزی نگفت میرم یه جادیگه

تیکر تولد دخترم که20بهمنه93 با تولد پسرم که20بهمنه 97
اینسری میرم پیشش اکه از ازمایش چیزی نگفت میرم یه جادیگه

بهش یاداوری کن چون کشت ادرار خیلی مهمه