خانما دیروز موعدم بود رفتم ازمایش زده بود بتا بالای سیصد حالا چکار کنم برم دکتر ؟یا صبر کمم تا هفت هفته که سونو برام بنویسه و بعد ببرم برا دکتر .لکه بینی و درد شدید هم ندارم
فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چه زیبا خوشبخالت برامنم دعاکن امروز موعدمه شماهم تنبلی داشتی وه یک سال طول کشید
ن من مثلا میخواستم اقدام کنم و رفتم دکتر زنان گفتم پنج ماه دیگه میخوام اقدام.کنم گفت از الان اسیدفولیک بخور بعد پنج ماه هم که تموم شد هربار ی چیزی شد که ما دوره تخمک.گذاری پیش هم نبودیم فقط دوبار بودیم که بار اولش پریودم یک هفته جلو افتاد و بار دوم باردار شدم
فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
سلام ببخشید من نه هفته ام قراره تو ده هفته برم پیش دکترم تا الان هیچ ازمایشی چرا برام ننوشته پس؟
میگم که دکترا نمینویسن گلم باید بری مرکز بهداشت دکترا خیلی سهل انگارن منم الان تحت نظر دکترم ولی هیچ ازمایشی برام ننوشته ولی وقتی رفتم بهداشت که تشکیل پرونده بدم یه برگه بهم داد که برم این ازمایشاتو بدم اما دکترم هیچی نگفته بود دکترا زیاد تحویل نمیگیرن و سهل انگارن یا باید یاداوری کنی یام به ضررت میشه
توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻