2777
2789
عنوان

خرید خونه بدون آسانسور

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 23 پست

به نظرم يه مدت توش زندگي كنيد بعد اگر اذيت شديد بفروشيد، اين همه خرجش كرديد، ضمنا پله بالا پايي رفتن خودش يه ورزشه كه عضلاتت رو قوي ميكنه، من تجربه اش رو دارم، اول سخته، كم كم ميبيني خيلي آسون ميشه چون بدنت قوي تر ميشه، براي بيماران سنگ كليه هم خوبه، توفيق اجباريه يه جورايي، اگر اهل ورزش نيستي

شکر نعمت، نعمتت افزون کند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا طبقه ۵ام بودم پایین شهر با آسانسور.

الان ۴ساله اومدم طبقه ۴ام بدون آسانسور ولی منطقه خوب و آپارتمان ۱۱۰متری.دلباز و پرنور و ساختمان ساکت و همسایه های بافرهنگ.تک واحدی و خیلی خوب.

اصلا دوست ندارم به اون خونه قبلی فکر کنم.

۴ساله اینجام.کم کم داریم آسانسور زدن و بین همسایه ها زمزمه میکنیم که راضی شن اگه واحدهای پایینی راضی نشن.از کل ۶۰ملیون حاضریم ۳۰تومنشو خودمون بدیم.

مشکل آسانسور بالاخره حل میشه.

ولی جا و منطقه و فرهنگ همسایه ها خیلی مهمه. 

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
چجوری خرید کردی میبری بالا؟ 

عزیزم الان تقریبا یک ماهه که جابجا شدیم. همسرم زحمت بالا بردن وسیله ها رو میکشه. یه نکته مثبت این خونه این بود که سنگ کلیه همسرم دفع شد خدا رو شکر

به نظرم يه مدت توش زندگي كنيد بعد اگر اذيت شديد بفروشيد، اين همه خرجش كرديد، ضمنا پله بالا پايي رفتن ...

خوشبختانه بالا رفتن از این همه پله باعث دفع سنگ کلیه همسرم شد. منم تازه زایمان کردم و حدودا 5 کیلو لاغر شدم . این هم شده توفیق اجباری

خوشبختانه بالا رفتن از این همه پله باعث دفع سنگ کلیه همسرم شد. منم تازه زایمان کردم و حدودا 5 کیلو ل ...

من سه ساله طبقه چهارمم

خونم‌خیلی خوبه هر کی میاد عاشق نقشه خونه میشه

ولی دیگه زانو برام‌نمونده

من هم‌خریدها پای شوهرمه یعنی میگم من چیزی دست‌نمیگیرم که بالا بیارن 

الان دنبال خونه ام‌میخوام‌حتما جابه جا شم

شوهرم ولی پرتوقع شده

میگه حیف خونمون

این‌همه آدم طبقه ۴ زندگی میکنن چرا ما نتونیم 

ولی من دیگه بریدم 

کسی هرگز نمی داند چه سازی می زند فردا ،چه می دانی تو از امروز،چه می دانم من از فردا ،همین یک لحظه را دریاب،که فردا قصه اش فرداست

به نظرم خونه بدون اسانسور اصلا منطقی نیست من خودم ۲ سال خونه بدون اسانسور طبقه چهارم زندگی کردم الان بعد ۸ سال هنوز کمر درد و زانو درد دارم چون شاغل بودم هر روز باید می رفتم از پله ها بالا پایین یه شرکتی میشناسم در زمینه نصب و راه اندازی اسانسور  که کارشون عالیه می تونید از خدماتشون استفاده کنید قیمتاشون خیلی خیلی مناسبه 

سخته بدون آسانسور ولی نشدنی هم نیست. ممکنه بتونین در آینده که خودتون هم سنتون بالا رفت همسایه ها رو راضی کنین که آسانسور بزنین
https://www.chidaneh.com/blog/post/269441
اینو بخون، نوشته چطوری میشه تو خونه قدیمی آسانسور زد