2777
2789
عنوان

کیا به شوهرشون گفتن که توی مجردی دوس پسر داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14961 بازدید | 65 پست

اصلا نیازی به گفتن نیست 

زیبا ترین باغچه رو هم که بیل بزنی یه کرم توش پیدا میشه 

گذشته خودتونو رو نکنید 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش میدونست 

با نامزدم دوست اجتماعی بودم دوست پسرم داشتم میرفتم سر قرار ..

. میومدم تعریف مبکردم نمبدونستم دوسم داره که 

اونم هی میگفت پری بوست نکنن!!!

ترسم کزین چمن نبری آستین گِل کز گلشنش تحملِ خاری نمی‌کنی
من قبل از عقد گفتم هنوز هم بعضی از خاطره هامو تعریف میکنم....

منم..امااون موزیه هیچی نمیگه یه چیزایی ام فامیلشون ازمجردیش برام گفت کلی جنجال بپاکردم ولی زیره بارنرفت که نرفت چون بچه ۱۲ساله گفته بود😡😡😡نمیدونم چجوری بفهمم راست بوده یانه؟

❤برای سلامت تو دلمیم یه صلوات میفرستی؟❤

منه گاگول

اونم شنید ناراحت شد گذشته خودشو بهم گفت درواقع لج و لجبازی کردیم خواستیم همو ناراحت کنیم هنوزم که هنوز تمام حرفاش حتی صداش تو گوشم میپیچه

آهای اونیکه ازم میسوزی...بسوز...چون نه میتونی جام باشی نه میتونی باهام باشی  

من مجردم و حتما با زبون دوستانه اگ بخاد بهش میگم و از اونم حتما میخام ک بهم بگه اینجوری چیزی پنهان نمیمونه و بنظرم اگ طی یه شرایطی خودشون بفهمن بدتر میشه

میشه برای رسیدن به دوتا از ارزو هام دوتا صلوات بفرستین؟😍😊
منم..امااون موزیه هیچی نمیگه یه چیزایی ام فامیلشون ازمجردیش برام گفت کلی جنجال بپاکردم ولی زیره بارن ...

چی گفته بود مگه ؟ خیلی کنجکاو شدم

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

البته من لو رفتم وگرنه نمیگفتم مگه مغز خر خوردم اخه رم مجردیام گم شده بود بعد تو وسایلام اون پیدا کرد و با همه ام ماشالله عکس داشتم منم گفتم مال مجردیمه بتو هیچ مربوط نیست

دوستان ممنون میشم برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین  الهم صل علی محمد و آل محمد  

من گفتم ..خندم میگیره  

وقتی عقد بودم همینجوری که تو بغلش بودم گفت تا حالا چیزی ازم پنهون نکردی ..من با مکث گفتم .که چرا با کسی دوست بودم ..ولی دستم به دستش نخورده .فقط با هم حرف زدیم  یه هو دیدم شپلق   یکی اومد تو صورتم .خیلی ناراحت شدم .ولی ازم معذرت خاهی کرد ..الان چهارده سال میگذره .

خودشم همچین پرونده ی درخشانی نداره .

قبل از عقد بگی بهتر از اینه که بعدها خودش بفهمه

وا خب مثلا بگی من دوس پسر داشتم کجاش خوبه؟؟من موقعی ازدواج کردم شوهرم گفت مجردی هرکس به خودش مربوطه و الان که ازدواج کردیم نباید گذشته رو کنکاش کرد .دیگه نه من به گذشتش کاری داشتم نه اون هر چی بوده گذشته گفتنش هیچ فایده نداره

منه گاگول اونم شنید ناراحت شد گذشته خودشو بهم گفت درواقع لج و لجبازی کردیم خواستیم همو ناراحت کنیم ...

وای خدای من چی گفت

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

من قبل از نامزدی گفتم. الان هم ۶ سال میگذره حتی یکبار به روم نیاورده و خداراشکر محبتش هر روز بهم بیشتر میشه. البته در آینده نمیدونم چی پیش میاد اما کلا با دروغ گفتن مشکل دارم حتی اگه گفتن واقعیت باعث بشه زندگیم را از دست بدم باز هم راستش را میگم