2777
2789
عنوان

بارداری با طب سنتی

289 بازدید | 6 پست

سلام . من تازه این ماه اقدام کردم . سه ساله ازدواج کردم.... کسی چیزی در مورد بارداری با طب سنتی مثلا قرص آگنوگل یا  رازیانه میدونه تا ما اقدامی ها مصرف کنیم نتیجه بگیریم کسی تجربه در این موارد داره؟....احساس میکنم اگر ماه دیگه باردار نشم دق میکنم.میخام کاری کنم حداقل یک کم تلاش کنم برای بارداری سریع تر.

همه عجله دارن واسه بارداری و میخوان همون یکی دو ماه اول باردار بشن... ولی متاسفانه مشکلات انقدر زیاده ک باید خیلی صبر داشته باشی... خیییییلی... مگر اینکه بعضیا کلاً خانوادگی مشکل باروری ندارن و گیراییشون خوبه. خیلیم کمیابن اینجور افراد. انشاالله ک شما جزء این افراد باشی ک زود باردار شی.

اول بسم الله ازین قرصا و داروها نخور عزیزم. مصرف سرخود رازیانه پرولاکتینو می بره بالا و مانع بارداری میشه. این قرص های گیاهی هم هییییچ تاثیری ندارن روی باردار شدن و... الکی پولتو حروم نکن.

اگه مشکلی نداری و پریودات منظمه، تا یک سال اقدام طبیعیه. اگه بیشتر طول کشید بعد برو دکتر. ولی اگه مشکلی داری همون ماه های اول برو دکتر و پیگیرش باش.

همه عجله دارن واسه بارداری و میخوان همون یکی دو ماه اول باردار بشن... ولی متاسفانه مشکلات انقده زیاد ...

ممنون عزیزم.... در مورد رازیانه نمیدونستم مرسی از راهنماییت گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.... در مورد رازیانه نمیدونستم مرسی از راهنماییت گلم

خواهش گل من ❤

آره اینجوریه...

بر اساس تجربیات خودم بهت گفتم ک دیگه راه های الکی و بی‌فایده رو نری... انشاالله ک موفق باشی و زود زود باردار بشی ❤

منتظران نی نی که دیگه از داروهای شیمیایی خسته شدین بیان باهم از روشهای سنتی که عوارض خاصی هم ندارن استفاده کنیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2501803/منتظران-نی-نی-با-روشهای-سنتی-و-امید-به-خدا?postId=82320250

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم