2777
2789
همه ماهها دیر میگذره.من از الان با خوابیدن مشکل دارم

از الان چه مشکلی اخه؟من تا 3ماه راحت زندگی میکردم

از 4ماه استراحتی شدم رفتم خونه مادرم یه شهر دیگه

الان ماه اخرم اومدم خونه خودم کلا بارداری سختی داشتم

اما بدن درد الان دارم حس میکنم

خدایا شکرت هزاربار
از الان چه مشکلی اخه؟من تا 3ماه راحت زندگی میکردم از 4ماه استراحتی شدم رفتم خونه مادرم یه شهر دیگه ...

اخه من یه فیبرم بزرگ دارم واز اول بارداری استراحت مطلق بودم وقتی خیلی تکون بخورم زیر دلم بشدت درد میگیره.از طرفیم عادت دارم به شکم بخوابم ولی بخاطر فیبرم باید مراقب باشم شبا هی بیدار میشم یا شوهرم بیدارم میکنه که یدفعه به شکم نخوابم.از یه طرف دیگه وسواس بارداریم گرفتم کلا همش میخوام ترو تمیز کنم.فکر کن تو این وضعیت طی میکشم خخخخ جارو میکنم بعدم. درد میکشم گریه میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخخ خدایش تشبیه جالبی بود.من قبلا مرتب اپیلاسیون یا اپلیدی میکردم اما الان نهایتن با ژیلت بهشون م ...

حالا دست و پا رو میشه شکم و کمرمم حتی پرمو شده

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76
اخه من یه فیبرم بزرگ دارم واز اول بارداری استراحت مطلق بودم وقتی خیلی تکون بخورم زیر دلم بشدت درد می ...

فکر کنم بچه ت پسره ها،منم همینجوری بودم،یه جوری کار میکردم و خونه تمیز میکردم انگار همه جارو گند گرفته،اخرشم بلا سر خودم اوردم با این کارا سرکلاژ شدم و استراحتی

پشتت یه بالش بذار ،یکی هم جلوت،بذار نتونی بچرخی

خدایا شکرت هزاربار
فکر کنم بچه ت پسره ها،منم همینجوری بودم،یه جوری کار میکردم و خونه تمیز میکردم انگار همه جارو گند گرف ...

دقیقا منم همین فکرو درمورد خونه دارم روزی 10 بار فقط اشپزخونه تمیز میکنم روزی دوبار جارو میکنم همشم با چشم دارم اسکن میکنم خونه رو خخخخ

دقیقا منم همین فکرو درمورد خونه دارم روزی 10 بار فقط اشپزخونه تمیز میکنم روزی دوبار جارو میکنم همشم ...

نکن خواهرم نکن

پشیمانی سودی نداره ها،من رفتم دکتر تو 22هفته گفت خانوم با این اوضاعت دو هفته دیگه زایمان میکنی

میری میخوابی تکونم نمیخوری وگرنه پیشم نیا دیگه

خدایا شکرت هزاربار
نکن خواهرم نکن پشیمانی سودی نداره ها،من رفتم دکتر تو 22هفته گفت خانوم با این اوضاعت دو هفته دیگه زا ...

وای راست میگی ؟؟؟اخه من یه دختر سه ونیم ساله هم دارم .مهمونم برام میاد.هیچکسم ندارم بیاد کارامو بکنه.جاییم ندارم برم بمونم که استراحت داشته باشم.دخترم حسابی بیریز وبپاش داره منم همش باید جمع کنم وتمییز کنم که مرتب باشه       

وای راست میگی ؟؟؟اخه من یه دختر سه ونیم ساله هم دارم .مهمونم برام میاد.هیچکسم ندارم بیاد کارامو بکنه ...

یکم بیخیالی طی کن تا به مرحله من نرسی،بذار هرچقدر میخواد تو اتاقش بریزه

خدایا شکرت هزاربار