2777
2789
عنوان

از قدیمی های نی نی سایت کسی هست؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 39 پست
همچنین  من تووتاپیکا زیاد نبودم تووکلوپ مادران مرداد بودیم همش و قرار بیرون بچه هامونم بزرگ شد ...

منم همینطور. بخاطر همین تعداد پستهام زیاد نیست. همش توی کلوب بودیم 

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

پسر من الان ده سالشه میره کلاس چهارم، واقعا نفهمیدم کی گذشت؟؟

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم با چند تا از بچه های همینجا آشنا شدیم و الانم ادامه داره توی ت ل گ ر ا م چند بارم همدیگه رو دیدی ...

ما هم همه از شهرای مختلف هستیم ولی وقتی مسافرت میریم به هم سر میزنیم

من دوماهه برگشتم اینجا دیگه معتاد شدم دوباره🤣😭

اخی عزیزم. منم مدتی کلن گوشی رو گذاشتم کنار و همه شبکه های اجتماعیمو بستم ، ولی حوصلم سر میره

ی ماچ کنم حله؟😅😅

نه عزیزمممم مظنه بالاتر ازین حرفاسسسس😂

عزیززممم من توی تاپیک ابان ۸۸ زیاد میومدم مامان شقایق رو یادته؟ ازش خبر داری؟اسم دخترش سوژین بود

سلام عزیزم بله یادمه آخرین خبری که دارم اینه که یه دختر دیگه هم دارم.........خیلی دوست دارم از مامانای آبان 88 خبر بگیرم...........

سلام عزیزم بله یادمه آخرین خبری که دارم اینه که یه دختر دیگه هم دارم.........خیلی دوست دارم از مامان ...

عزیزم خیلی خوش سلیقه بودخدا براش نگهداره دختراشو

یکی از مامانای ایان ۸۸ دوست دوران تحصیل من بود اسمش ریحانه است فکر کنم کاربری ری ری