2777
2789
عنوان

خرد شدن دندون در بارداری

328 بازدید | 9 پست

سلام مامانا من دیشب داشتم میوه میخوردم که دندون جلوم نصفه کمترش شکست 

خیلیییییییییییییی ناراحتم   و قیافه ظاهری دندونام بد شده  

سوالم اینه که میتونم برم و دندونم و ترمیم کنم ؟

من اول شش بارداری هستم 

بابت نگاهت ممنونم خدا جون... بابت هدیه ای که دادی... بابت همه مهربونیات..
آره عزیزم میتونی درستش کنی . فقط قبلش با دکتر زنانت و دندونپزشکی تماس بگیر مشورت کن 

من شنیده بودم مضره

ولی راست میگید حتمان تماس میگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ماه اول بارداری ترجیح بر اینه کار دندونپزشکی انجام نشه... حتما باید از پزشکت نامه داشته باشی

من تو سه ماهه دومم بازم نامه لازمه؟

عزیزم 

کارهای دندان پزشکی در بارداری در سه ماهه دوم جایز هست 

به دکتر بگید باردارید ( البته خودش میفهمه )  

فقط یه عکسی هست که وقتی میخوای عصب کشی کنی ازت میگیرن ( منظورم opg نیست ) اون ضرر داره که تو بارداری ممنوعه 

باز تحقیق کن ببین کجا ها خدمات دندان به باردارها ارایه میکنند .. اونجاها بری هم بهتره 

من میدونم تو تهران بیمارستان کسرا این کار را میکنه

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

بله عزیزم..سه ماه اول بارداری بعید میدونم کار دندونپزشکی انجام بشه اخه مضرره داروی بی حسی تو سه ماه اول چون مغز جنین تشکیل میشه و اعضای حیاطی احتیاط رو خیلی رعایت میکنن...حالا بازم شما بپرس...فرق نمیکنه کدوم ماه بارداری باشی ..من ماه ۶ بارداری نامه از پزشک خواستن تا کار دندونپزشکیم انجام بشه

آخی چه جالب شما تو گروه کمپین مامانای باردار هم دیشب پرسیدین اینجا یک اشنا پیدا کردم بالاخره 😁😊

+ دنیای دو نفره ی ما هر روز اونقدر تازه تر و عاشقانه تر میشه که همش فکر میکنم خواب میبینم! زمان مقابلمان زانو میزند ولی طپش های قلب هایمان بر تیک تاک ساعت پیشی گرفته اند...