2777
2789
عنوان

خفن ترین سوتی ک شنیدین یا گفتین؟؟؟

3336 بازدید | 20 پست

برف اومده بود،خونه دایی همسرم ک حاجیه و کل فامیل و آشنا رو اسمش حساب میکنن دعوت بودیم،من اومدم سوار ماشین شم از پشت گوله برفی خورد تو کمرم فکـ کردم برادرشوهرمه برگشتم گفتم خیلی مزخرفی ترسیدم دیدم ایما و اشاره میکنن سمت حاجی،حاجی گف من بودم،من از خجالت میخواستم محو شم.

شماام بگید از این سوتیاتون،بخندیم خواب ک نداریم

خودت باش.مگ خودت چشه:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم جلوی عموی شوهرم گفت

من اینو نمیخواستم شوهر بدم

اومد گفت شانس یه بار در خونه آدمو میزنه دادم😐😐😐

مادرشوهرمم بود حس کردم رنگم قهوه ای مایل به کرم شد😂😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
مامانم جلوی عموی شوهرم گفت من اینو نمیخواستم شوهر بدم اومد گفت شانس یه بار در خونه آدمو میزنه دادم ...

دمش گرم،عشق است مامانامونو❤️😂

دوست پسرم ب دوستش گفته بود میرم خونه عمم ک نره باش بیرون 

منم نمیدونستم خب منی ک هیچ وقت تو گروه با دوستاش چت نمیکردم رفتم چت کردم دوسش سراغ دوست پسرم و گرفت گفتم رفته چمن گف مگه خونه عمه نبود گفتم چ عمع ای 🙄🙄🙄خلاصه دعواشون شد🙄🙄🙄

یبار برای عمل بینی داشتم مشاوره میگرفتم به زنه گفتم من تنگی نفس دارم ولی نه در حدی ک اسپرم استفاده کنم😐به جای اسپری گفتم اسپرم ینی میخواستم همون لحظه تلفونو قط کنم از سیم بکشم😑😐😂زنه هم تا چن دقیقه صداش نمیومد انگار داش میخندید به من

اخهههه منی ک هیچ وقت تو اون گروه خراب شده ی نقطه هم نمیفرسم نمیدونم فازم چی بود رفتم اونجور کردم🙄🙄

حقش بوده،غصه نخور،کلی خندیدم