2777
2789
عنوان

داستان من و رفتن به گرجستان با٤٥٠ دلار

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 86 پست
ولی در کل خیلی گرون بود اونجا نسبت به ترکیه و ارمنستان

غذا يا لباس؟ چون من   اهل خريد نيستم اونم با اين پول🤣 همين كه از گرسنگي  نميرم كافيه

خدا را در قلب كساني ديدم كه بي هيچ توقعي مهربانند 🌷🌷
هتل گرفتی یا با همین پول میخای جا هم بگیری 😨

تور ( هتل و پرواز ) گرفتم اين پول خير سرم ميخواستم ارز بگيرم انقدز دردسر داشت بي خيال سدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذا يا لباس؟ چون من   اهل خريد نيستم اونم با اين پول🤣 همين كه از گرسنگي  نميرم كافيه

بیشتر لباس و ... غذا هم مثلا من و شوهرم یه غذای معمولی میخوردیم به پول ما هشتاد نود میشد . البته فست فود ارزونتر بود مثلا  شصت . واحد پولش هم لاری

حال دلت که خوب باشد همه دنیا به نظرت زیباست 
منم میخواستم قضاوت کنم ک مرفه بی دردی لابد ک توی گرونی دلار مسافرت میری😆ولی خب کلی زحمت کشیدی

نه بابا 😂الانم ديگه خانواده ديدن من خيلي اعصابم قاطيه اجازه دادن  

من تازه فردا ميرم و قتي برگشتم تاپيك ميزنم 

گرسنه نمیمونی عزیزم اونجا قیمتا عالیه غصه نخور. سمت هتل هالیوود  یا هالیدی اگه اشتباه نکنم سمت چپ رو به بالا بری یه پروتئنی هست واااای چه غذاهای خوشمزه ای داره. مرغ سرخ شده هاش عالیه من روزی سه تا رون مرغ میخوردم اصلا سیر نمیشدم.شبا هم واسه بزن بکوب برو کافه بعضی جاهاش ورودی نمیگیرن اگه چیزی سفارش ندی

پس می رسه 😂 فقط کنسرو و ... زیاد ببر

۳ روز بیشتر نیس بابا.

فکر کن ماه رمضونه فقط وعده افطار بخور😡 پول رو بزار واسه گشت و گدار مگه ادم‌تو مسافرت باید فکر شکم باشه. صبحونه هم هتل میده دیگه. خرکی بخور که ناهار گشنه نمونی

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
عزیزم تور هزینش چقدر شد؟؟؟

اين تايم كه من گرفتم٢٦٨٠ خيلي گرون سد تو مرداد انگار من مجبوز بودم🤣🤣🤣اما واقعا قاطي كرده بودم 

گرجستان و ارمنستان هیچی نخرین همش گزونه چون اکثرا از ترکیه میاد ولی تا دلتون میخاد بگردین عالیه ما تو هتل بودیم ولی دوستای شوهرم پارسال رفتن هاستل میگفتن خیلی ارزون درومده ما با تور بودیم همه جام گزدوندن. ارمنستان بیشتر بنا داشت گرجستانم طبیعت و تلکابین و...