2777
2789
عنوان

نامزدم زدش دلم خنک شد

971 بازدید | 36 پست

امروز از طرف کلانتری ز زدن که از دوربین یه هایپر افتاده پلاک همون راننده کسایی که نبودن تاپیک ششممه ماهم رفتیم کلانتری مرده هم بود نامزدم دیدش عصبی شد یه مشت زد تو صورتش مرده افتاد زمین یقشو گرفته بود اومدن جداش کردن دلم خنک شد مردیکه بیمار عوضی هنوز دستمو گردنم زخمه

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دمش گرم نامزدت خوب کرد..مردتیکه عوصی حقش بود

اره به خدا رگش زده بود بیرون مرده انتظار نداشت یهو با مشت زدش بهش گفت عوضی نامزد من خیلی اروم و منطقیه ولی منو اون روز اون حال دیده بود روانی شده بود اصلا

آدرسشو بزار  انقد تاپیک هست نمیدونیم کدومه 9صفحه تاپیک زدی خواهر

😄😄😄😄

نوشتم راننده عوضی همون صفحه ای که برات باز میشه ششمیش

آدرسشو بزار  انقد تاپیک هست نمیدونیم کدومه 9صفحه تاپیک زدی خواهر

استوارتر دیگه حوصله دوباره توضیح دادن نداره خلاصه ی جریانش اینه که یه راننده ماشینه باهاش کل میندازه از پشت میزنه به ماشینش بعدم  میاین پایین بهم فحش میدن  مرده هم بهش حمله میکنه میزنش و فرار می کنه دیگه الان هم که گرفتنش

خوب خداروشکر پیداش کردن دوستم.ولی .جلو اعصبانیته همسرتو بگیر .چون .وقتی ک مامور .طرف دستگیر میکنه .حقی ندارین.کسی ک اذش شکایت کرده .بزنتش .وگرنه .اگر اون اقا میدونست اون اقاهم میتونست ازهمسرتون شاکی شه 

خوب خداروشکر پیداش کردن دوستم.ولی .جلو اعصبانیته همسرتو بگیر .چون .وقتی ک مامور .طرف دستگیر میکنه .ح ...

اره خیلی خوشحالم

ماموره چیزی نگفت🤔🤔

چرا گلم .تواین طور جاها مواظب باشین .

اره راست میگی ولی خیلی عصبانی بود یعنی نزد نکشتش خیلی بود فک کن وقتی مردرو دیده بود خنده های عصبی میکرد

اره راست میگی ولی خیلی عصبانی بود یعنی نزد نکشتش خیلی بود فک کن وقتی مردرو دیده بود خنده های عصبی می ...

حق داره یک مرد دیگ دست رو خانمش بلند کردخ .توقع نداریم ک بشینه نگاه کنه .حالشو بپرسه ک