2777
2789

سلام خدمت اعضای محترم سایت...

لازم دونستم یه سری حرفا رو بزنم هرچند میدونم این پست من بالا نمیره برخلاف اون عزیزانی که سابقه عضویت دارن و حتی در مورد درست کردن خیارشور هم تایپک بزنن بالا میره.

من یک ساله تو سایت نی نی سایت هستم و امروز تازه عضو شدم،ولی از همین ابتدای عضویتم چیزای عجیبی دیدم...دوستی یه  سوال پرسیده بود،حالا این سوال مشخصه که واقعا داره براش دردسر میشه تو زندگیش،همه اومده بودن شیرین زبونی میکردن و تمسخر و جوابای پرت...خب خانوما ممکنه برا خودتون هم این مورد یا موارد دیگه پیش بیاد چرا مسخره میکنین؟یا یه نفر اومده بود میگفت شما سرترین یا شوهرتون؟آخه این چه سوالیه؟یکی دیگه اومده بود درد و دل کنه همه اومدن کامنت گذاشتن بزار قطره چکون بیاریم و فلان و بهمان...خانوما این سایت تشکیل شده برا استفاده از تجربه های هم و در وهله دوم برای درد و دل کردن.چرا با همجسنای خودتون اینجوری رفتار میکنین؟چرا مشاوره ی غلط میدید؟بلد نیستین حرف نزنین.نمیگن لالید...برگشته به طرف میگه طلاق بگیر و کلی توضیح راجع ب مدارکات و مقدمات طلاق.

یا طرف اومده میگه من افسرده م کامنتایی براش گذاشته بودن که من خودم افسرده شدم بعد از خوندنشون.دوستان اکثر خانومایی ک سوال میپرسن چه نامزد چه مجرد چه متاهل،براشون برای اولین باره که مشکل پیش میاد و میان از بقیه سوال میپرسن ب امید اینکه به جواب واحدی برن،تو رو خدا با بعضی از نظرات گهربارتون زندگیشون رو بدتر نکنید.

یه سریا از عمد؛خداشاهده از عمد میان مشاوره غلط میدن چون چشم دیدن ندارن.به خدا همینه که میگم.دیدم خودم دیگه.از این به بعد بیاین مراقب رفتارامون و حرفامون باشیم...نکنه یه وقت خدایی نکرده با یه تاپیک غلط،یه نظر غلط،یه نسخه ی غلط،یه زندگی رو خراب کنیم...امیدی رو ناامید کنیم...ب خدا باید اون دنیا جواب پس بدیم ما ... موفق باشید

کلا ادم عقده ای زیاده 😏

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزایی که گفتی تا حدی درست بود ولی

بزار از راه برسی بعد نصیحت کن 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

عزیزم قدیمیهای نی نی سایت باهم ازاینجور حرفا دارن ... شما هم یک مقدار بمونی همینجور میشی ... مثل این میمونه تازه وارد یک خانواده میشی و از رفتار اعضا باهم انتقاد میکنی... اینا خودشون عادت دارن ، حالا شما این وسط فقط الکی داری حرص میخوری

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

منم دیدم مخصوصا مشاوره زناشوییشون فقط افزودن کینه هست اینگار زندگی جنگه و طرف دشمن که باید نابود بشه  میگن برو حالشو بگیر و..

خدا دیگه ازت ناامید شدم. واقعا حرفی ندارم.
چیزایی که گفتی تا حدی درست بود ولی بزار از راه برسی بعد نصیحت کن 

یعنی از نظر شما من باید یک سالی که عضو نبودم رو عضو میبودم بعد به قول شما نصیحت میکردم؟
خوبه گفتم یک ساله که با سایتم ... واقعا طرز فکرا عوض شده

تا حدودی با صحبتات موافقم اینجا یک عده نقش ملیجک دربار بازی میکنن کارشون شلنگ تخته انداختن 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
فدای عکست😍

فدای ریپلای کردنت 😍

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !