سلام خدمت اعضای محترم سایت...
لازم دونستم یه سری حرفا رو بزنم هرچند میدونم این پست من بالا نمیره برخلاف اون عزیزانی که سابقه عضویت دارن و حتی در مورد درست کردن خیارشور هم تایپک بزنن بالا میره.
من یک ساله تو سایت نی نی سایت هستم و امروز تازه عضو شدم،ولی از همین ابتدای عضویتم چیزای عجیبی دیدم...دوستی یه سوال پرسیده بود،حالا این سوال مشخصه که واقعا داره براش دردسر میشه تو زندگیش،همه اومده بودن شیرین زبونی میکردن و تمسخر و جوابای پرت...خب خانوما ممکنه برا خودتون هم این مورد یا موارد دیگه پیش بیاد چرا مسخره میکنین؟یا یه نفر اومده بود میگفت شما سرترین یا شوهرتون؟آخه این چه سوالیه؟یکی دیگه اومده بود درد و دل کنه همه اومدن کامنت گذاشتن بزار قطره چکون بیاریم و فلان و بهمان...خانوما این سایت تشکیل شده برا استفاده از تجربه های هم و در وهله دوم برای درد و دل کردن.چرا با همجسنای خودتون اینجوری رفتار میکنین؟چرا مشاوره ی غلط میدید؟بلد نیستین حرف نزنین.نمیگن لالید...برگشته به طرف میگه طلاق بگیر و کلی توضیح راجع ب مدارکات و مقدمات طلاق.
یا طرف اومده میگه من افسرده م کامنتایی براش گذاشته بودن که من خودم افسرده شدم بعد از خوندنشون.دوستان اکثر خانومایی ک سوال میپرسن چه نامزد چه مجرد چه متاهل،براشون برای اولین باره که مشکل پیش میاد و میان از بقیه سوال میپرسن ب امید اینکه به جواب واحدی برن،تو رو خدا با بعضی از نظرات گهربارتون زندگیشون رو بدتر نکنید.
یه سریا از عمد؛خداشاهده از عمد میان مشاوره غلط میدن چون چشم دیدن ندارن.به خدا همینه که میگم.دیدم خودم دیگه.از این به بعد بیاین مراقب رفتارامون و حرفامون باشیم...نکنه یه وقت خدایی نکرده با یه تاپیک غلط،یه نظر غلط،یه نسخه ی غلط،یه زندگی رو خراب کنیم...امیدی رو ناامید کنیم...ب خدا باید اون دنیا جواب پس بدیم ما ... موفق باشید