بچه من دخترم ۳ماهی هست همش اسهال داره و پاش سوخته غذا هم نمیخوره یه تاپیکم درموردش زدم ولی شوهرم اصلا دکتر نمیبره امروز ک گفتیم بریم نگرانشم خطرناکه دعوامون شد محکم با مشت کوبید تو صورتم ک اصلا نهمیدم و دنیا جلو چشام وایساد بی حال شدم بعدشم یه عالمه خون دماغ شدم شاید یه لیتر خون ازم رفت الان صورتم و دماغم خییییلی ورم و درد داره و کبود شده رفتم عکس گرفتم گفت خیلی ورم داره باید ورمش بخوابه بعد عکس بگیری توروخدا دعا کنید میون این بد بختیام دیگه دماغم نشکسته باشه ولی خیلی داغونه و درد داره بچه ها من شرایط طلاق ندارم مطمئنم مهرمو بذارم اجرا شوهرم فقط میره زندان و اوضاعمون با این بی کسیم بدتر بشه چون هیچکس پشتم نیس مادر پدرش اومدن دیدن ولی چیز خاصی نگفتن مسلما از پسرشون دفاع کردن رفتن خیلی باهم مشکل داریم تاپیک زدم باهاتون درد و دل کنم😢😢😢😭😭
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.