2777
2789

خواهرزادم دختره 6سالشه انقدررررر شیطون و شلوغ و لجبازه که هیچکس راضی نیست دوساعت نگهش داره بیچاره خواهرم کارش شده گریه و ناراحتی از دستش

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دكتر بعلاوه دارو 

بدون هيچ ضرري 

روي رشد بچه اثر مثبت ميزاره 

تا الان نبردين عجيبه 

احتمالا از اونان ك ميگن دارو رو كسي ميخوره ك مريضه ميترسن رو بچه اشون اسم مريض بياد 

ولي وقتي رفتن سنجش و مدرسه قبولشون نكرد اون موقع به فكر ميافتن بايد يه كاري كنن

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ببرين دكتر دارو ميدن

ﺗﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺁﻥ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺁﺧﺮ .... ﮐﻨﺎﺭ ﺷﯿﺸﻪ ... ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎﺳﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺁﻧﮑﻪ ﻣﭽﺎﻟﻪ ﺷﻮﯼ ﺩﺭ ﺧﻮﺩﺕ !!! ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻐﻞ ﮐﻨﯽ ... ﺳﺮﺕ ﺭﺍ ﺑﭽﺴﺒﺎﻧﯽ ﺑﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﻭ ﺯﻝ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺟﺎﯼ ﺩﻭﺭ ....... ﻭ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ !! ﺑﻪ ﭼﯿﺰﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺭﯼ ...! ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺑﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺕ ﺑﻮﺩﻧﺪ ﻭ ﻫﺴﺘﻨﺪ ... ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍتت ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﭼﺸﻤﻬﺎﯾﺖ ﺧﯿﺲ ﺷﻮﺩ، ﺍﺯﺣﻀﻮﺭ ﭘﺮ ﺭﻧﮓ ؛ ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ .... ﯾﮏ ﺁﺭﺯﻭ .... ﯾﮏ ﺧﺎﻃﺮﻩ ..... ﯾﮏ ﺩﻭﺳﺖ ... ﻭ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﺕ ﮐﺠﺎﺳﺖ !! ؟؟ ﺍﺻﻼ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺮﻭﺩ ﻣﻘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﯼ !! ﻭ ﺩﻟﺖ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﮐﻪ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﻫﻤﯿﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﮐﻮﭼﮏ ﺷﻮﺩ ... ﺩﻧﺞ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ... ﻭ ﺁﻩ ﺑﮑﺸﯽ ﺍﺯ ﯾﺎﺩﺁﻭﺭﯼِ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﻳﺖ ، ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﻫﺎﯾﺖ ... ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﺰﺩﯼ ... ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﯿﮑﺮﺩﯼ ... ﺷﯿﺸﻪ ﺑﺨﺎﺭ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺑﻨﻮﯾﺴﯽ : " ﺍﻯ ﻛﺎﺵ "

اتفاقا رفته دکتر قرص داده ولی چند جا تحقیق کرده بودن نباید زیر ده سال بخوره 

پیش دبستانی که میرفت همه همکلاسیاشو کتک میزد دفتراشونو پاره میکرد اصلا یه وضعی

موقع خوابش که میشه اصلا یه موجود غیر قابل کنترل میشه 

کیا بچه های اینطوری تو اقوامشون هست اگه راه حلی به غیر از قرص هست بگید لطفا

دختر من بیش فعاله دکتر بردم قرص کبد ماهی و بایوپپرازول بهش داده بعدهم شروع کن به رفتار درمانی راه دیگه هم نداره چون بیش فعالی از بدو تولد با نوزاده و ریشه ارثی داره بعدش تشخیص بیش فعالی به همین راحتی نیست که هر بچه ای شیطونه برچسب بیش فعال بخوره دکتر تشخیص میده

شوهری تاج سرمه
دختر من بیش فعاله دکتر بردم قرص کبد ماهی و بایوپپرازول بهش داده بعدهم شروع کن به رفتار درمانی راه دی ...

دکتر گفته بیش فعاله بهش قرص ریسپریدون داده اونم به خاطر عوارضش میترسه بده 

خیلی خواهرم رو تو این 6سال پیر کرده

دکتر گفته بیش فعاله بهش قرص ریسپریدون داده اونم به خاطر عوارضش میترسه بده  خیلی خواهرم رو تو ا ...

بیچاره خواهرت منم دخترم ۶ سالشه دیوونم کرده پیر شدم میخام بچه دار شم میترسم ناپدری هم داره هر کاری میکنیم ناسازگاره خودم بریدم چه برسه شوهرم سر غذا اوج گشنگی میره دنبال کاری دیگه نمیتونه بند شه یه جا وزنش شده ۱۶ کیلو 

شوهری تاج سرمه
الان یک ماهه تحت درمانه سه روز یه بند خوابید وقتی بیدار شد یه آدم دیگه بود الان خیلی بهتر شده باورم ...

عزیزم دقیقا میفهمم چی میگی خواهرزادم از خورد و خوراک خوبه ولی چیزی به اسم ترس نمیدونه چیه چند وقت پیش تو اتاق خونه دستمال کاغذی رو آتیش زده بود 

مخصوصا تو جمع یه جیغای بنفشی میکشه اگه چیزی که بخواد نشه خودشو پهن زمین میکنه کافیه کسی بهش دست بزنه مگر اینکه خواستش براورده بشه 

خدا صبر بده 

خواهرمم میترسه واسه بچه بعدی اقدام کنه