2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چند وقت پیش رفتم برای معاینه بکارت و گفتن که حلقوی شرابه ای هستش ولی دیگه چیزی نپرسیدم اما الان خیلی دوس دارم راجبش بدونم تو سایتم هرچقد گشتم چیزی نبود میخواستم بدونم بعد ازدواج خونریزی داره؟ سوال دومم اینه که من نامزد دارم چند وقت پیش یه رابطه سطحی داشتیم که اصلا چیزی وارد نشد فقط از طریق تماس دست با قسمت کلیتوریس اون موقع هیچ درد یا سوزش و خونریزی نداشتم اما دو سه ساعت بعد داخل ترشحاتم یک رگه خون خیلی کوچیک دیدم و شیش،روز بعد تموم شدن پریودم بود (و پریودمم نامنظمه )این قضیه؟ ممکنه پردم پاره شده باشه بدون اینکه اصلا چیزی داخل بشه؟ سومین سوالم اینه که من پریودام خیلی دردناک بود اما این ماه قابل تحمل شده ممکنه بخاطر پرده باشه؟ البته من ی ماهه ک ورزشو شروع کردم ممکنه ورزش کمک کنه به کم شدن درد؟ این ماه رازیانه و چای سبزو قهوه هم زیاد خوردم ، اما اخرین سوالمم اینه که من رشته تحصیلیم سم شناسیه به کتابخونه دانشگاه علوم پزشکی دسترسی دارم یک کتاب میخوام که کاملا راجب بدن توضیح داده باشه شما میتونی بهم معرفی کنی؟ ببخشید زیاد شد سوالام ممنون خواهر عزیزم