2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید میپرسم توهین نشه  از منبع معتبری میگید خونه ۳۰درصد تا شهریور زیاد میشه؟

تاشهریور نمیدونم ولی میدونم میشه چون تمام مصالح گرون شده

ی حاج اقایی هست ب ما گف خونه فلانی رو نخرین کلاهبرداریه

اقا چن روز بعد فهمیدیم درست گفته

بعد گف برج دو گرونیا شروع میشه برین سکه بخرین

ما اهمیت ندادیم و همچنان داره گرون میشه و پول ما بی ارزشتر

الانم اینو گفته

و برج 4ک میخاسم طلا بفروشم گف طلانفروشین تا برج شش صبرکنین داره گرونترم میشه 

تاشهریور نمیدونم ولی میدونم میشه چون تمام مصالح گرون شده ی حاج اقایی هست ب ما گف خونه فلانی رو نخری ...

خدا اول سلامتی بهمون بده بهمون رحم کنه خدا 

خیلی اوضاع بدی شده من همش میگم الان بچه نداریم میتونیم قسط بدیم وام بگیریم تا دوتا هستیم یه خونه کوچیکم هست بگیریم

خدا اول سلامتی بهمون بده بهمون رحم کنه خدا  خیلی اوضاع بدی شده من همش میگم الان بچه نداریم میت ...

اره بچه ک بیاد همش درگیر خرید و دکتر و بعد سه سالم لپ تاپ و تبلت و ....کلاس  

خیلی هزینه داره

بجز شیر خشک و پوشک 

خدا اول سلامتی بهمون بده بهمون رحم کنه خدا  خیلی اوضاع بدی شده من همش میگم الان بچه نداریم میت ...

عزیزم اگه خونه ندارین خونه بخرین .  لااقل می دونین این سقف بالاسر از خودتونه . وقتی همه چیز گرون بشه  دیگه بعضی صاحب خونه ها رحم ندارن . کرایه ها بالا میره . مشکلاتش بیشتره . طلا گرونم بشه و بفروشین بخاین خونه بخرین ، در همین حالت خونه ام به تبع گرون شده . ریسک خونه ام کمتره . 

خب برید یه جای متوسط که مشتریشم بیشتره...خونه بزرگتر بخرید

محل کار همسرم خارج از شهره و تصمیم گرفتیم جایی خونه بگیریم که حداقل به محل کار من نزدیک باشه 

برای همین مجبوریم 

و مهمتر از همه شهری که هستیم جای دیگه نمیشه خونه گرفت چون بومی تو قسمتهای دیگه شهر بیش‌تره و ترجیحا باید همینجا خونه بگیریم 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید