2777
2789

این نوسانا الکیه 

مهم اینه ک ب طور کلی افزایش داره

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

اما در بازار ایران طلا با افزایش قیمت همراه بود⛰⛰⛰

سکه امامی - 3,371,000 تومان🎖
سکه بهار آزادی - 3,201,000 تومان🎖
نیم سکه - 1,661,000 تومان🎖
ربع سکه - 841,000 تومان🎖
سکه گرمی - 456,000 تومان🎖
طلای 18 عیار - 269,200 تومان🎖
طلای 24 عیار - 359,000 تومان🎖

خدایا شکرت*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسلامتی و میمنت😏

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

خدابه دادبرسه فکرنکنم هیچوقت برسه به 100تومن

نه بابا

طلا ب گرمی ۳۰۰ نیرسه

حالا یادت بمونه کی من گفتم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بعد میگن چرا جوونا ازدواج نمیکنن،بچه نمیارن،...پسرا از خرج و مخرج عروسی و بعدش میترسن...دخترا از هزینه جهیزیه....بقیه هم بتونن نون شب شون تهیه کنن هنر کردن....خدا به دادمون برسه با این اوضاع اقتصادی...😔😔😔😔

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤
خدابه دادبرسه فکرنکنم هیچوقت برسه به 100تومن

۱۰۰ تومن.؟؟؟؟..شما کی اینهمه کاهش قیمت یهویی دیدی که این دفعه ببینیم.؟؟؟خدا بیامرزش اون زمانو...

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست،هرکسی نغمه خود خواند واز صحنه رود،خرم ان نغمه که مردم بسپارند به یاد❤