2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفاااا...پوشک مرسی

168 بازدید | 34 پست

کسی بوده که از این پوشک استفاده کنه؟ راضی بودین؟ممنون میشم نظرتون رو بگین...آخه محصولات خارجی خیلی گرون شدن دیگه 😫😓

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی یبار برای دخترم استفاده کردم راضی نبودم .یمدت پمپرز میخریدم دیدم بصرفه نیست یکی گفت مولفیکس بخر تقریبا مث پمپرزه .من خریدم دیگه نزدیک ۲سال مصرف میکردم برای دخترم.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

من اول مولفیکس استفاده کردم.بعد یه بار مرسی خریدم ۴۴ تای با یه دستمال مرطوب ۲۵ تومن.گفتم چه کاریه.خوب مرسی استفاده میکنم.خدای قدرت جدبشم خوبه.دختر من ۲۰ ماهشه.هفته بعدش رفتم بخرم گفت ۳۷😣😣😣

😍😍😍😍😍😘😘😘

مولفیکس اقتصادی سایز4الان چند شده من قبلا دوتا بسته گرفتم 96الان کسی خبر نداره؟ 

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
مولفیکس ایرانی بخر خیلی بهتر از مرسی  فرق قیمتش فکر کنم 5 تومن یا 2 تومن تو بسته 46 تایی

حساسیت زا نیست؟

مرسی یبار برای دخترم استفاده کردم راضی نبودم .یمدت پمپرز میخریدم دیدم بصرفه نیست یکی گفت مولفیکس بخر ...

آره منم شنیدم مرسی حساسیت زاست