2777
2789
عنوان

خونریزی در بارداری

431 بازدید | 19 پست

سلام.. من هفته سوم بارداریمه... دیروز دو تا لک کوچیک قهوه ای رو شرتم دیدم و امروز صبح هم خونریزی کمی داشتم و فورا قطع شد... به نظرتون جنین رد شد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته سوم؟ ازمایشت مثبت شده موعدت کی بوده؟ لک قهوه ای عموما حوالی موعد دیده میشه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

من ۲۸ ام خرداد اخرین پریودیم بود و ۸ ام تیرآزادی داشتم... آزمایش خون ک دادم جوابش مثبت بود و دکترم گفت تقریبا هفته سوم بارداریت میشه و برای ۱۳ ام مرداد برام تاریخ سونو زد 

توضیحو نوشتم لطفا راهنماییم کنید نگرانم خیلی

عزیزم طبق پریودی شما الان 5 هفته و 1 روز هستی نه سه هفته..لکه بینی تو بارداری نشونه خوبی نیست.استراحت مطلق داشته باش و فقط برای دستشویی بلند شو..نشاسته تو اب حل کن بخور.تا وقت سونو برسه.البته تعجبم چرا برات سونوی سریع ننوشته..تا قبل از سونو اصلا دارو مصرف نکن

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
من ۲۸ ام خرداد اخرین پریودیم بود و ۸ ام تیرآزادی داشتم... آزمایش خون ک دادم جوابش مثبت بود و دکترم گ ...

اگه ازمایشت مثبت شده دیگه لکه بینی ازین به بعدو جدی بگیر سریع شیاف بزار استراحت داشته باش الانم نگران نباش جنین با خونریزی خیلی زیاد دفع میشه بیشتر از پریود نه با یه لک اگه لکت قطع نشد برو دکتر

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...