2777
2789
عنوان

ازمایش قبل بارداری

155 بازدید | 27 پست

خانما برای بارداری شوهر هم باید ازمایش بدهه؟؟

چکاب کامل که توش تیرویید و .... داره کافیع ؟؟!

ازمایش اسپرم چ مدلیه دیگه؟؟؟ چطور به شوهرم بگم برو ازمایش ؟!

دکتر زنان در این مورد پاسخگویه؟؟؟؟؟

ازمایش اسپرم واسه وقتیه ک خدا نکرده یسال اقدام کردی و باردار نشدی.واسه من دکتر زنان چکاب کامل نوشت ک البته تیرویید ننوشت و گفت واسه شما لازم نیست .نمیدونم چرا.شوهر رو هم نخواستن.

ی پاپ اسمیر هم نوشت انجام دادم .

عزیزم شوهرت هم باید آزمایش بده ،اگه میخوای چکاب کنی ،چون یک چهارم نازایی مربوط به مردهاست که همین آزمایش نشون میده ،به نظره من حتما انجامش بده تا خیالت راحت شه ،سعی کن آزمایش های هورمونی تو دکتر کامل بنویسه ،دکتر احمق من آزمایش ا ام اچ من رو ننوشته بود بهانه شم این بود چون گرون بوده ،منم همونو مشکل داشتم ،الان سالهاست در به در درمانه نازایی منیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پاپ اسمیر دادم و ازمایش کامل البت تیروییدم داشت

ب نظرم شما هم تیروییدتو بده چون من تو ازمایشات فهمیدم ک تیرویید دارم و یه دوماه قرص خوردم و بعد اقدام کردم

ازمایش اسپرم هم دکتر گغت بعد سه ماه ک اقدام کردین و نشد شوهرت بیاد ازمایش ک شکر خدا برا ما شد

خیلی از دکترا به خاطره بی مسئولیتی آزمایش ها رو کامل نمینویسن ،سعی کن مجبورش کنی همشو کامل بنویسه ،س ...

سونو داخلی درد دارع ؟؟ واژینال هست نه؟به زنان بگم ازمایش اسپرم بنویسه دیگع ؟

عزیزم شوهرت هم باید آزمایش بده ،اگه میخوای چکاب کنی ،چون یک چهارم نازایی مربوط به مردهاست که همین آز ...

عزیز دلم امیدوارم زودی نتیجه بگیری 

متاسفانه شوهرم میگه ازمایش تا حالا نداده و میخوام به زور بفرستم حداقل ببینم هورمون ایناش در چه حالیه

[QUOTE=64932827]سونو داخلی درد دارع ؟؟ واژینال هست نه؟به زنان بگم ازمایش اسپرم بنویسه دیگع ؟[/QUOTE]

دكترى برو كه قبل از اينكه خودت بگى بنويسه 

خيالت راحت واعتماد بهش داشته باشى 

نه اينكه خودت دكترى كنى عزيزم 

درد نداره واژينال 

خدايا شكرت ❤️🙏🏻