یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تار ساز واااقعا سختیه. و تمرین فوووق العاده میخواد اوایل کار. اگر ک میخوای راح تر پیش بری برو ...
ممنون عزیزم... هر دو ساز رو دوست دارم اما تار رو خیییلی خیییلی بیشتر... باورت نشه شاید ولی بیشتر از چهار ساله میخوام برم دنبالش اما وقت م خیلی خیلی کمه :(
چقد خوب که بلدی. آفرین ❤🙌 پیش کدوم استاد بودی؟ و اینکه از چه لحاظ سخته؟ من یکی از دوستام که سه تار میزنه میگفت سه تار به خاطر حالت خاص انگشت و دستات موقع نواختن سخت تره...
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
سلام مامانا ، من پسرم رو یه آموزشگاه موسیقی ثبت نام کردم کلاسهاشون خصوصیه معلم موسیقی برای تدریس خصوصی سه تار و تدریس خصوصی تار میاد خونه و خیلی راحت ترم.معلمهاشم خوبن و هم شهریشون مناسبه ، به شما هم پیشنهادش میکنم
موسسه موسیقی بهار اندیشه - اینم تلفنش:22924816 و 22924817 .البته اسمشون رو هم میتونید تو اینترنت سرچ کنید