الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
اول میری لباس میپوشی پشتت همه مشخصه یه خوره سخته دراز میکشی میگن بشین امپول تو کمر میزنن یه کم درد داره میگن دراز بکش سریع کم کم پات انگار بی حس میشن دارن پرواز میکنن بچرو در میارن انگار قلبت دره در میاد البته یواش چشماتو ببند تودلت دعا بخون ۸ دقیقه نمیشه صدای بچتو میشنوی خوشحال میشی بعدش میری ریکاوری به همین راحتی خاطرات خودم بود زیاد دوروبرتونگاه نکن پره خووووونه خودم جفتمو دیدم داشتم تو سطل اشغال مینداختن وای خیلی خون از ادم میره
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋