2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش سال پیش پسرمو تو بیمارستان سینا و زیر نطر دکتر متقی با سزارین دنیا اوردم 

بیمارستان خوبی بود، فقط باید حتما اتاق خصوصی میداشتی وگرنه اتاقای دیگه ش همش پنج شش تا تخت با هم و خیلی شلوغه

به همه ی پرسنل هم باید پول بدی 

انعام 

از اونی که میاد جارو میکشه تا پرستارا 

آموزش صد در صد قانون جذب،مخصوصا ثروت و فراوانی، رایگان @ghjazb

بعدیم و سه سال بعدش بیمارستان امام رضا سزارین شدم

که هزار برابر بهتر از سینا بود 

هم با ۹۰ تومن سز شدم

هم اتاقاس فقط سه تا تخت داشت که نهایتش دو نفر تو اتاق بودن و یک تخت خالی بود 

خیلی زیاد بهم رسیدن، حتی من همراه نداشتم خود پرستارها تا دستشویی منو میبردن هرچی میگفتم من تنها میتونم برم میگفتن نه

خلاصه که از امام رضا بیشتر راضی بودم تا سینا

آموزش صد در صد قانون جذب،مخصوصا ثروت و فراوانی، رایگان @ghjazb
بعدیم و سه سال بعدش بیمارستان امام رضا سزارین شدم که هزار برابر بهتر از سینا بود  هم با ۹۰ تو ...

سلام گلم منم تصمیم دارم دولتی زایمان کنم به احتمال زیاد سز باشم میشه بیشتر توضیح بدی چطوری بود دلنگرانم و اینکه ایا باید تحت نظر دکترهای خودشون باشی یا نامه ببری سزمیکنن

محتاجم به دعا

سلام ، دوستان من بیمارستان سینا زایمان طبیعی داشتم 

فقط بهتون بگم بیمارستان در حد خصوصی خوب نیست و پرسنل بی اخلاقی دارد و بیشتر دنبال پول گرفتن از بیماراشون هستند 

مخصوصا قسمت مراقبت های ویژه نوزادان که بدون جهت مادر ها رو میترسونند