2777
2789
عنوان

دلم گرفته از همه چی

302 بازدید | 21 پست

فردا اخرین روز فرصت برای ارائه ضامنمون به بانک بود که دیگه جور نشد چون هرکی میشناختیم معوقه داشتن امروز ظهر با نامزدمم دعوام شد سرم داد زدو گوشیشو کوبید داغون کرد شب مادرش تل زد به مامانم گفت به دخترت بگو پسرم میگه باتری گوشیم خرابه نمیتونم تماس بگیرم خستم از همه چی شوهرم خانواده خوبی نداره و حمایتی نمیکنن خیلی چیزا برام شده حسرت خودش خیلی دوسم داره و خوبه ولی بعضی رفتاراش نه هربار بحث میکنیم گوشی داغون میکنه خیلی بهم گیر میده تنها نمیذاره جایی برم و از فضای مجازی متنفره گیر دادن به پوشش که دیگه نگم براتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته نامزدین 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

عزیزم ناراحت نباش خیلیا حمایت خانواده شوهرشو ندارن نمونه اش من. برا وام ازدواجمون پدرشوهرم اومد ضامن شد ولی تو بانک برا دو تا امضا انقدر آبروریزی کرد که همه نگامون میکردن فک کن از بس هی میگفت میخوام برم میخوام برم فرمارو اشتباهی امضا کرد و رفت دوباره شوهرم رفت دنبالش اوردش تا امضا کنه.ولی گذشت از تو هم میگذره فقط صبور باش و با شوهرت دعوا نکن فشار زیادی روشه گناه داره

توی نامزدی هر رفتاری هزاربرابر بدتر میشه بعد ازدواج.خیلی توی رفتاراش دقت کن اگه نمیتونی کنار بیای به ...

ما الان عقدیم دیگه چیکار میشه کرد اون هرچیم بشه جدا نمیشه خستم و داغون واقعا بیشتر خانوادش باعثن که بحث میکنیم نمیدونم دیگه چیکار کنم

اگه وام سنگینه، سعی کن ضامن و خودش پیدا کنه عزیزم زیاد خودتو درگیر نکن؟ چون دیدم تو دوران نامزدی دوستم چطور خودش و به آب و آتیش زد 

ضامن پیدا کرد برا نامزدش، ولی اون خوب جوابشو داد، ایشالله که مشکلاتتون زودتر حل بشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

عزيزم منم نامزديم و خانوادش هيچ حمايتي نميكنن خانواده خودم دارن بهمون كمك ميكنن تا بتونيم بريم سر خونه زندگيمون 

ما هم خيلي همو دوس داريم ولي نامزدم زياد عصبي نميشه مگر ايكنه خييييييييييلي اتفاق بدي افتاده باشه و ديگه واقعا نشه تحمل كرد....هر ادمي يه ضعفي داره در عوض هر روز با مامانش در ارتباطه و اجازه ميده تو زندگيمون دخالت كنه و مامانش هم همش از من بد ميگه پيشش...خدا به من و تو كمك كنه بتونيم زودتر راحت شيم☹️🙏🏻

اگه وام سنگینه، سعی کن ضامن و خودش پیدا کنه عزیزم زیاد خودتو درگیر نکن؟ چون دیدم تو دوران نامزدی دوس ...

ضامن برا وام ازدواج میخواستیم دیگه عقدیم عزیزم اونم که پیدا نشد فامیل من معوقه داشتن فامیلای اونم چن نفر معوقه داشتن بقیه ام که اون رو نمیزنه همه چی براش کسر شأنه 

ضامن برا وام ازدواج میخواستیم دیگه عقدیم عزیزم اونم که پیدا نشد فامیل من معوقه داشتن فامیلای اونم چن ...

لعنت به اوناییکه چند غاز میخوان وام بدن آنقدر جوون هارو اذیت ممیکنن

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
عزيزم منم نامزديم و خانوادش هيچ حمايتي نميكنن خانواده خودم دارن بهمون كمك ميكنن تا بتونيم بريم سر خو ...

خدا خودش کمکمون کنه عزیزم مادرشوهر و خواهرشوهر منم خیلی بدن شوهرمم زیادی عصبیه ولی تنها اپشنی که داره دماغشونو میسوزونه حس میکنم زیاد پخته نیس براهمین زود واکنش نشون میده و عصبی میشه بعد پشیمون میشه 

لعنت به اوناییکه چند غاز میخوان وام بدن آنقدر جوون هارو اذیت ممیکنن

اره به خدا من که هیچوقت نمیگذرم ازشون چون خیلی داغون شدیم چون خانواده شوهرم بیخیالن و رو پای خودمون وامیسیم این وام خیلی کمکمون میکرد که اونم نشد