2777
2789
عنوان

ژل رویال

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 40 پست
من واسه پریود نشدنم و تنبلی تخمدان شدید استفاده کردم انقدر دقیق شد سر 28روز پریود میشدم و ماهی 20گر ...

عزیزم تاثیر داره واقعا من واسه تنبلی تخمدانم میخوام بگیرم 

و اینکه ادرس دقیقشو میگی از کجا خریدی تو تهرانه؟

و هزینش چقودر بود؟

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام بخورم برا بارداری تاثیر داره؟

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

منم هنوز استفاده نکردم ولی شنیدم که تاثیر داره. حتی اگه تاثیری نداشته باشه ضرری هم نداره

خدایا هیچ زنی رو با مرگ فرزندش امتحان نکن😭 مامان دوتا فرشته یکی تو آسمون 😭 یکی رو زمین👪
عزیزم تاثیر داره واقعا من واسه تنبلی تخمدانم میخوام بگیرم  و اینکه ادرس دقیقشو میگی از کجا خری ...

راستش واسه من خیلییی تاثیر داشت خیلیی

اما از ماه چهار پنج به بعد تاثیر گذاشت

ماهی 20گرم هم میخوردم

عسل فروشی نحل 

تقاطع نواب خیابان ازادی 

من دو سال پیش ده گرم سی تومن میخریدم.

حتمااا با قاشق چوبی بردار بخور

و اینکه بذار زیر زبونت خودش جذب بشه قورت نده.

و حتما فریز باید باشه

وقتی میری بخری یه کلمن یخ ببر.

راستش واسه من خیلییی تاثیر داشت خیلیی اما از ماه چهار پنج به بعد تاثیر گذاشت ماهی 20گرم هم میخوردم ...

الان نمیخورید باز پریودیهاتون منظم 

من میخوام باردار بشم نمیشم

شما راحت باردار شدین

من دقیق بعد هفت ماه باردار شدم.

عزیزم خدا نی نیتونو حفظ کنه😍😍ببخشید شرمنده هی سوال میکنم قبلش چقدر منظر نی نی بودین 

هفت ماه از زمانی که ژل رو خوردین باردار شدین 

اضافه وزن داشتین یا نه 😅

ینی انقدر تاثیر داره من فردا برم بخرم

عزیزم خدا نی نیتونو حفظ کنه😍😍ببخشید شرمنده هی سوال میکنم قبلش چقدر منظر نی نی بودین  هفت ماه ...

اره منم خیلی تعریفشو شنیدم خیلی سخت گیرمیاد .۱۰۰گرمشو با نیم کیلوعسل قاتی باید  بشه دیگه لازم هم نیست جای سرد نگه داشته بشه 

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید
عزیزم خدا نی نیتونو حفظ کنه😍😍ببخشید شرمنده هی سوال میکنم قبلش چقدر منظر نی نی بودین  هفت ماه ...

من دو سال و نیم منتظر بودم

کمی اضافه وزن دتشتم

اشکال نداره عزی م هر سوالی داری بپرس

چون من نتیج گرفتم حتمااا کمکت میکنم

شما متاهلی یا مجرد.اقدام کردی؟ چه روزایی استفاده میکردی؟

متاهلم عزیزم

همه روزای ماهو استفاده کردم 

بعد چند ماه پریودام منظم شد

بعد شیش ماهم باردار شدم البته قبلش دو سال تو اقدام بودم بی نتیجه

متاهلم عزیزم همه روزای ماهو استفاده کردم  بعد چند ماه پریودام منظم شد بعد شیش ماهم باردار شد ...

عسل فروشی به من گفته یه نخود زیر زبون.من دو روزه استفاده میکنم.ولی طعمش برام غیر قابل تحمله.

خدایا شکرت  
چند ماه استفاده کردی؟

از ماه سوم پریودام منظم شد

ولی شیش ماه خوردم

اره طعمش بده خیلیی

ولی من عادت کرده بودم

بهترین زمانش صبح ناشتاس

من کمتر از نخودم میخوردم

گرون بود اخه😁

ولی هرروز خوردم قطع نکردم