2777
2789
عنوان

باز شدن زخم زایمان طبیعی

1469 بازدید | 18 پست

مامانا الان 15 روز از زایمانم میگذره نزدیک مقعد بخیش بازه روز هفتم رفتم دکتر اونم گفت ته باز شده اما یکم عفونت دارم دارو داد بخورم تا عفونت رفع بشه روز 13 رفتم متخصص زنان اونم پماد ترمیم کننده سیکابیو بایودرما داده و قرص گلوکزاسیکلین اما هنوز بهبودی نمیبینم تازه اون قسمت که باز شده بود قبلا حالت سفیدی داشت الان خون داره یعنی بجای بهبود بدتر شده . خسته شدم از خوابیدن همش خوابیدی بچم شیر میدم ایستاده هم اروغش در میازم. چیکار کنم بخیم خوش بشه؟دارو ها میخورم اناناس هم طبیعی میخورم با قرص زینک ویتامین سی و روی اما انگار نه انگار

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به زخمت برس وگرنه دچار دردسر میشی هر روز روزی چندین بار لخت برو جلو چراغ مطالعه دراز بکش ببخشید چراغ دقیقا ردی اونجا باشه نچسپونی ها نزدیک باشه جوری که گرماش حس بشه تا نیم ساعت یا بیشتر دراز بکش سعی کن زخم رو خشک نگه داری اگر خونریزیت قطع شده بدون شرت باش

If you can dream you can do it...  
به زخمت برس وگرنه دچار دردسر میشی هر روز روزی چندین بار لخت برو جلو چراغ مطالعه دراز بکش ببخشید چراغ ...

از سشوار دارم استفاده میکنم نه خونریزیم هنوز کامل قطع نشده فقط کم شده

برای سلامتی همه ی بچه های سرزمینم صلوات

من۱۸ تا بخیه خوردم همش باز شد خیلی بد بود چقدرراذیت شدم.

اینکارایی میکنم بکن حتما

گوشت بره کباب کن بخور هر روز.حتما.پروتئین زود زخم رو میبنده.

هر روز تو آب و بتادین رقیق بریز تو تشت ده دقیقا بشین بعد بلند شو و با سشوار خشک کن تا عفونت نکنی

روزی هم یه بار کلپوره یا عنرنسارا بریز تو اسفند دودکن بگیر زیر پات که دودش بخوره به جای بخیه

من انقدر شرایطم بد بود تازه به چرک خشک کن حساسیت شدید داشتم نمیتونستم بخورم هرآن ممکن بود عفونت کنم. ولی با اینکارا زود خوب شدم.نگران نباش اصلا این روزا زود میگذره

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟